Sivut

perjantai 31. elokuuta 2012

Mökkireissu osa 1

Mökkireissun (31.8.-9.9.) raportit: kirjoitin ylös melkein jokaiselta päivältä treenejä ja muita puuhailuja, mutta hirveän tarkkaa analyysiä en saanut aikaiseksi kun paperiliuskoja tuli jo nyt 27kpl :) Katsotaan saako näistä mitään järkevää irti. Lisäilen näitä heti kun ehdin kirjoittaa koneelle. Jotenkin kummasti nämä merkinnät kyllä taas kasaantuvat, kun koko ajan olisi tapahtumassa jotain.

Perjantai 31.8.
Lähtö oli siinä puolen kymmenen maissa Vantaalta ja pysähdyttiin vasta Juvalla ulkoiluttamaan koiria. Seuraavat stopit olivat Savonlinnassa ensin mummin luona välipalalla ja sitten tädin työpaikan pihalla esittelemässä pentua. Raikku jaksoi tosi hienosti n. 4½ tunnin matkustuksen, molemmat koirat vetivät kyllä mökkipihalla pienet riemukierrokset heti autosta päästyä. Tira säntäsi myös kahlaamaan järveen :)

Lauantai 1.9.
Lauantaina tokoiltiin. Raiku odotti sisällä sen aikaa kun treenasin Tiran kanssa.

Tira: - Kaksi tai kolme noutoa. Lähdöt tosi hitaita ja huonoja, kummasti se istumisesta lähtö on niiin vaikeaa siitä sivulta, mutta heti kun pääsee ylös niin ravaa (...) nopeasti. Ja muuten osaa kyllä lähteä istumisesta liikkeelle, se on vaan noudossa vaikeaa. Kapulalle meno ja palautukset olivat kuitenkin hyviä ja reippaita, vähän taisi tosin pyöritellä kapulaa suussa.

- Ruutu: Ensimmäinen oli huono! Haahuili ihan miten sattui ja yritti tuoda ruutunauhaa? Otin takaisin mun lähelle ja vinkkasin alustasta, nyt löysi hyvin eikä mokaillut enää. Pari toistoa myös eri suunnasta + alusta eri paikassa ruutua ja osasi silti suunnata takaosaan.

- Seuraaminen: Välillä löysää ja kontakti putoili, innostin vähän niin löytyi sitä virtaa. Pari ensimmäistä askelta taisi olla huonoja, samaten mä jäin aluksi matelemaan -> Tira hidasti. Heti kun lähdin marssimaan reippaasti niin Tira paransi asennetta.

- Hyvän mielen takaamiseksi muutama seisominen (käsimerkillä) ja itsensä ympäri pyörimistä kumpaankin suuntaan. Häntä jaksoi vielä heilua :)

- Rento paikallamakuu Raikun treenien ajan: hyi hyi hyi! Nousi pari kertaa kun kehuin Raikua, palautin tylysti maahan ja palkkasin pienestä odottamisesta. Pointti ei ollut kisamakaaminen vaan ihan käskyn alla pysyminen. Vieläkin noi mun hihkumiset saa Tiran keskittymisen herpaantumaan, vaikka pidetään etäisyyttä Tiraan enkä vilkuile sen suuntaan.

Raiku: - Sivulletuloista merkitsin muistiin vain "tosi hyviä, hakeutuu käden mukana, liikerata hieno". Ei kai muuta lisättävää :D

- Kiertämistä tötteröllä: Ohjasin vielä namikäsi (välillä nami kädessä, välillä ei) aika lähellä kuonoa, seurasi hienosti ja pystyin jättämään jo vähän väliä. Mun eleet vielä tosi liioiteltuja, vasemmalle kiertäminen paljon vahvempi.

- Istuminen: Painotus kestossa, pisin aika kait kymmenen sekuntia. Kiertelin myös sivuille, pari kertaa yritti stepata/liikuttaa etutassua kun siirryin, mutta palasin takaisin korjaamaan ja palkkasin kokonaan paikalla pysymisestä. Reipas!

Aamupäivällä Raikulla oli pieni epävarma hetki kun mentiin ulos ja mun isä seisoi portilla ihan paikoillaan. Raiku murisi tosi vakuuttavasti ja haukahti pari kertaa, nappasin sen siitä mukaan ja mentiin yhdessä katsomaan mörköä. Lähemmäs päästyä sinkosi suoraan isän jalkoihin ja yritti pusutella, oli taas ihan normaali.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti