Sivut

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Keskiviikkona oli taas mun vapaapäivä, mutta poikkeuksellisesti vietettiin aamupäivä kotosalla. Heräsin kyllä jo ennen kuutta ja lähdettiin molempien koirien kanssa ulos tarkoituksena ottaa hienoja aamukuvia. Juu, tarkoitus oli hyvä mutta toteutus puutteellinen ;) Tira sai odottaa tolpassa kiinni (juoksut vasta lopuillaan) sillä välin kun yritin kuvata Raikua, paino sanalla yritin. Aina kun kumarruin, pentu syöksyi jalkoihin kiinni ja jäi siihen tapittamaan. Kun yritin kiinnittää sen huomion muualle ja peruuttaa, pentu seurasi. Lopulta mä vähän niin kuin luovutin :D Tira sai nauttia viisi sekuntia vapaudesta kunnes näin kauempana toisen koiran, hyvin kuulo tuntui kuitenkin toimivan ja kävellessä Tira hakeutui itse seuraamaan ja tarjosi kontaktia. Inhoan sen juoksumasennusta, koska en edes muista milloin Tira on viimeeksi lenkillä hakenut itse katsekontaktin. Ehkä nämä olivat sen vikat juoksut?







Kotona mentiin vielä pariksi tunniksi nukkumaan, vaikkakin koirat torkkuivat melkein iltaan asti aina välillä puuhaillen jotain pientä. Suunnattiin kuuden maissa Raikun kanssa Puolarmaariin meidän tokoporukan hyppytekniikkatreeneihin, Tira sai jäädä vielä kotiin ettei häiritse poikia. Raikku tapasi ekaa kertaa osan treeniporukasta ja onnistui melkein hämäämään itsensä berniksi, kyllä sieltä muutama huudahti heti ettei tuo mikään berni ole ;) Katseltiin siinä muiden treenejä ja leikittiin vähän sivummalla. Otin myös pari eteentuloa ja istumista, ihan ok. Raiku pääsi myös touhuaamaan muiden kanssa kun Sabi otti vähän katsekontaktia + luopumista ja Selja nätisti istumista + myöskin katsekontaktia. Possu-pennulle maistui kyllä namit muiltakin, hirveästi olisi halunnut ihmisten luokse eikä kyllä arastellut hyppiä ketään päin... Päivän söpöin näky oli kun pikku-Thomas syötti Raikulle nakin palasia♥

Raiku pääsi myös moikkaamaan paikalla olleita bernejä. Ei kyllä aristanut juuri yhtään, kun urokset Nemo ja Nanuq kävelivät rinta rinnan Raikua kohti ja tulivat haistelemaan. Pojat moikkasivat vain pikaisesti, mutta joku pieni aussie-eläin olisi kovasti halunnut lähteä niiden perään. Liikaa berniseuraa? :D



Treeneistä suunnattiin Malminkartanoon moikkaamaan Lauraa, Nessaa ja Hoppu-veljeä. Hyvin tuo sintti kyllä tunnisti Lauran kun loikkasi heti puoliksi syliin :D Raiku ja Hoppu pääsivät ensin kahdestaan painimaan ja hyvin leikit näytti sujuvan. Hoppu jyräsi pari kertaa Rain aika tyylikkäästi, mutta osasi tuo kyllä sanoa takaisinkin. Nessaa Raiku yritti kovasti mielistellä, mutta ei aluksi saanut oikein vastakaikua :D Myöhemmin kaikki kolme leikkivät vielä keskenään, vaikka vähän rupesi väsymys painamaan. Kotona oltiin taas joskus puolen yhdentoista maissa ja hyvä kun Raiku pääsi sisälle ennen kuin nukahti. Pari kertaa yritti vielä epätoivoisesti seurata mua (perskärpänen), mutta nostin sen häkkiin nukkumaan rauhassa ja sinne nurkkaanhan se heti lyttäsi itsensä. Voi pientä :)

Keskiviikko oli Raikulle myös pieni mustelmapäivä. Aamulla Tira onnistui lyttäämään pennun porttia vasten kun nämä molemmat säntäsivät yhtä aikaa mun perään. Raiku kiljui niin korviasärkevästi ja aristi selvästi vasenta takatassuaan, mutta kipu ja tuska näyttivät menevän ohi muutamassa minuutissa ja tassulle pystyi taas varata painoa. Toinen pieni äksidentti oli kun mä pamautin oven Raikua päin... Pentu oli seurannut mua vessan ovelle enkä tiennyt että se jäi heti siihen taakse makaamaan, mutta ei siihen tainnut edes sattua... Vähän loukkaantuneesti kyllä katsoi mua sen jälkeen, mutta kiipesi itse syliin kun istuin lattialle. Kolmas tapaus oli illalla Hopun kanssa, kun veli jyräsi niin että Raikua sattui etutassuun. Sekin meni suht nopeasti ohi, mutta olihan tossa yhdelle päivälle ihan tarpeeksi!

(Seuraavana aamuna Raiku oli vähän enemmänkin uninen, mä taisin jopa keskeyttää sen unet kun nousin ylös viiden maissa! Muutenkin koko aamun Rai oli niiiin rauhallinen, vähän retuutti lelua itsekseen ja varasti kenkiä, mutta muuten seuraili mua ja lepäili. Toivotaan että jatkaa uniaan päivän aikana kun mä olen töissä.)


Isä paistoi mulle kesän ekat muikut. Tuli ihan hirveä ikävä mökille.

Maailman paras maisema. Mökki ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti