Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Raikku ja sisarukset tänään 12 viikkoa, huimaa! :)

Tänään jaksettiin taas touhuta ennen töihin lähtöä. Mentiin kymmenen maissa Petikkoon lenkille Linnean ja 8kk vanhan bc-poitsu Osmon kanssa. Osmo ja Raikku leikkivät alkuun vähän ja loppuajan Raikku säntäili uuden idolinsa perässä. Hyvin pentu jaksoi riekkua pitkin teitä ja metsiä päälle 40min, vaikka ilma oli jo tosi lämmin. Lenkin jälkeen tehtiin vielä pikakäännös kotona, napattiin Tira mukaan ja suunnattiin Espoon puolelle uimaan. Tai no kahlaamaan, edes Tira ei mennyt kokonaan uimaan koska olisi pitänyt kahlata niin pitkälle. Surullisesti tämä oli mulle eka kerta koko kesänä kun sain upotettua jalat veteen, eipä vepetreeneissäkään tullut silloin kastuttua...

Raiku oli varsin rohkea ja loikki Tiran ja mun perässä veteen niin että vatsakarvat kastuivat, mutta sen pidemmälle ei tullut. Ehkä seuraavan kerran? ;) Kovasti vesi kyllä kiinnosti.

Pari minuuttia ennen mun lähtöä otettiin muutama sivulletulo seinän vieressä. Ketterästi tuo pujahtaa, mutta tarvitsee vielä aika paljon apuja. Auttaisko se jos oikeasti harjoiteltaisiin useammin?!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti