Sivut

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tiistaina Raiku oli ensimmäistä kertaa ihan yksin melkein yhdeksän tuntia, rutiinit olivat kuitenkin ihan samat eli oli mun huoneessa portin takana ja radio päällä. Hyvin oli näyttänyt pärjäävän, parit pissat oli puoliksi lehdellä ja puoliksi matolla/lattialla ja sängynkulmaa vähän nakerrettu. Meni paljon paremmin kuin mitä Tiran pentuaikana :) Ehdin olla kotona vajaan tunnin kun piti taas lähteä, suuntana Helsinki. Raikulta löytyi ihan kivasti energiaa, vähän liikaakin mun makuun kun oli tarkoitus matkustaa parillakin bussilla. Jo pysäkillä tavattiin sattumalta vanha tuttu eli sama bussinainen kuin mitä pentumiittireissulla! Raikku osasi suunnistaa kyllä suoraan naisen syliin kun hän moikkasi eikä säästellyt pusuja myöskään täysin uudelta pysäkkitutulta. Bussissa oli tällä kertaa enemmän porukkaa, mutta melko nätisti Rai malttoi istuskella paikoillaan. Vaihdettiin Haagassa ja meni taas aika tiukille eli Rai pääsi syliin kun mä puoliksi juoksin pysäkille. Kakkosbussissa Viikkiin päin mennessä kuunneltiin pienten lasten ääniä ja katseltiin ahkerasti maisemia, pientä yritystä oli myös maistella penkin reunaa.

Treffattava kaveri oli tällä kertaa 3kk vanha pk collie Cecil. Rai olisi hiiirveästi halunnut painia jo remmissä, mutta joutui odottamaan kunnes päästiin syrjäisemmälle tielle. Pennuilla oli tosi hauskaa yhdessä, joko ne jahtasivat toisiaan tai sitten painivat jossain pusikossa. Saatiin myös tosi hyvää ohitustreeniä, koska vastaan tuli aina muutaman minuutin välein joko ihmisiä tai muita koiria. Aika hyvin pennut kuuntelivat, vaikka pari kertaa leikit olivat niin pahasti kesken ettei olisi millään malttanut tulla luokse. Aikaa kului lähemmäs 2,5 tuntia lenkkeillessä ja pentujen leikkiessä, bussiin päästyä Raiku kierähti heti kiepille ja nukahti. Ajeltiin vähän kiertotietä Rautatietorin kautta ja Rai pääsi samalla käymään rautatieasemalla. Söötisti tuo kipitti mun perässä vieläkin ihan unisena ja olisi halunnut moikata vähän kaikkia ihmisiä. Yllätys yllätys, meillä oli kuitenkin hirveä kiire kotibussiin eikä ehditty jäädä kerjäämään rapsutuksia. Kotimatkan ajan Rai nukkui taas mun vieressä ja hyvin maistui uni vielä yölläkin.

Rebecca otti aivan ihania kuvia Raikusta, eivät siis ole mun käsialaa!










Korvat ♥


Tira oli pärjännyt reissussa hyvin, mummo on yksi Tiran lemppari-ihmisiä ja ilmeisesti oli herkuteltu taas vaikka millä :) Ihanan iloisesti Tira moikkasi Raikua kun näkivät toisensa yön erossa olon jälkeen, voi olla tyytyväinen pikku-berniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti