Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Torstaina oli vuorossa pentumiitti Malminkartanossa. Raiku sai uuden kaverin jo bussipysäkillä kun kanssamatkustaja innostui rapsuttelemaan pentua. Rai osoitti olevansa taas reipas pieni aussie kun kävi lepäämään ihan normaalisti vaikka oltiin ruuhka-aikaan Vihdintien varressa. Vähän piti tutkailla autoja ja käännellä päätä sitä mukaa kun ne ajoivat ohi (oli muuten hauskan näköistä) ja tietysti käydä moikkaamassa oma-aloitteisesti sitä ihanaa ihmistä joka huomioi pennun :) Bussimatka ei kestänyt enempää kuin päälle viisi minuuttia ja Raiku istui nätisti mun sylissä ja katseli muita matkustajia.

Miittiin oli päässyt paikalle viisi pentua: Raiku, aussie Nada, nahka Neira, kääpiöpinseri Betty ja kääpiövillakoirasekoitus Samba. Ahtauduttiin kaikki viisi+pennut autoon ja ajettiin parin minuutin matka jättärin viereen. Pennut pääsivät vapaaksi jo hiekkatiellä, mutta vaihdettiin paikkaa vähän matkan päähän kallioille missä ei näkynyt muita ihmisiä. Kaikki pennut leikkivät tosi nätisti keskenään, mutta eniten Raikku taisi viihtyä Nadan ja Neiran kanssa. Kuka ymmärtäisi paimenta paremmin kuin toinen paimen ;)

Raiku ja Neira

Raiku, Nada ja Neira

Raiku ja Neira

Neira ja Raiku

Aussiepoweria: Raiku ja Nada



Pennut jaksoivat remuta päälle tunnin keskenään, jonka jälkeen alkoi näkyä vähän vauhdin hidastumista. Kuitenkin kun tehtiin lähtöä niin Nada ja Raiku painivat keskenään eivätkä meinanneet edes huomata muiden katoamista. Kyllä ne sieltä huutelulla lähtivät kipittämään, aina välillä toistensa turkeissa kiinni roikkuen :D

Raiku ja Betty

Raiku ja Samba


Raiku, Betty, Samba, Nada ja Neira



Kaikki kuvat © Jenny Yliollitervo

Kotona Rai jaksoi vielä moikkailla Tiraa, mutta sammui aika hyvin loppuillaksi. On pienellä rankkaa :)

Ps. Vihaan bloggerin kuvanlisäystoimintoja. Muokkausvaihtoehtoihin tutustuminen jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti