Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Startattiin 29.9. pentuagilitykurssi ATD:n riveissä. Raikulle on ainakin luvassa erinomaista häiriötreeniä, koska kurssikavereihin kuuluu kolme sisarusta, muita pentuja ja kouluttajana on niinkin vieras ihminen kuin Laura ;)

Tehtiin aamulla ylimääräinen koukkaus Myyrmäen kautta ja treffattiin äiti. Pitäisi varmaan käydä useammin kyläilemässä, koska hissi ja rappukäytävän lattia olivat Raikun mielestä vieläkin vähän ällöjä. Tuli kyllä mun perässä, mutta liikutti tassujaan vähän nihkeästi. Käytiin vain pikaisesti aamupalalla ja käveltiin loppumatka hallille eli joku 20min alku-alkulämmittely. Raiku pääsi ensin odottelemaan (=painimaan) Hopun kanssa häkkiin kun käytiin läpi kurssijuttuja.

Katsottiin alkuun missä vaiheessa meidän takaakiertotreenit ovat. Rai osasi ihan hyvin ja mä sain vinkkejä palkkaukseen. Tuli taas ihan mielenkiintoisia juttuja, joita en ole tajunnutkaan ajatella. Otettiin myös pari kertaa eteenlähetystä namikipolle. Hyvin irtosi ;)

Meidän vuoron jälkeen tehtiin pihalla pieni kierros ja mentiin takaisin harjoittelemaan pöydällä olemista, putkea ja rentoa hengailua. Putkea otettiin ensin namikipolla ja kun se oli ok niin jätin palkaksi lelun. Hyvin Raiku juoksi myös lelulle

Kurssin jälkeen Raiku, Hoppu, Pihka ja Riemu-collie pääsivät vielä juoksemaan keskenään. Sisarusten painimatsi oli taas aika rajun näköistä :D

30.9. meillä alkoi HSKP:n pentukurssi tutulla treenihallilla. Otettiin lähinnä kontaktiharjoituksia, leikkimistä, maahanmenoa ja luoksetulo. Kontakti oli Raille ihan helppoa, sitähän ollaan vahvistettu jo useampi kuukausi erilaisissa häiriöissä. Maahanmenot olivat aika hyviä häiriöön ja meidän tasoon nähden. Mä olen ollut tosi laiska suullisten käskyjen opettamisessa ja koko sana "maahan" on Raille vielä aika uusi. Saatiin kuitenkin hyviä onnistumisia pelkällä sanalla (alkuun ehkä minimaalisella käsiavulla), jee :) Itse maahanmeno ja siellä pysyminen on jo tuttua. Maahanmenon yhteydessä opeteltiin myös vapauttamista, mutta sekin on jo entuudestaan ihan tuttua Raille.

Tehtiin väliin myös hauskoja temppuja. Raiku kokeili jalkojen välissä kasin pujottelua ja jalan ali ryömimistä. Mitäpä tuo ei tekisi palkan eteen? ;) Luoksetulo tehtiin hallin päästä päähän niin, että muut odottivat sillä aikaa yhdellä sivulla. Kun jätin Rain kouluttajan pidettäväksi, se haukkui alkuun muutaman kerran. Itse luoksetulo oli kuitenkin tosi nopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti