Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Mökkireissu osa 6

Perjantai 7.9.
Iltapäivällä käytiin taas puolukassa ja metsälenkillä. Ensimmäinen puoli tuntia meni kaatosateessa ja loppuaika märillä vaatteilla, pentua ei näyttänyt paljoa haittaavan mutta Tira nyrpisteli kuonoaan.


Raikun päivä:
- Puun kierrot olivat vähän laiskoja. Myöhemmin päivällä uudestaan, tällä kertaa palkkana pallo. Nyt löytyi intoa ja vauhtia, vähän jäi ihmettelemään miksi pallo lensi eikä nami ;) Osasi myös kiertää kerralla 3-4 estettä kun auttoi alkuun vähän.

- Sivulletuloissa haki taas itse paikkaa, pari kertaa ihan pienellä käsiavulla. Tosi innokas!

- 2on2off korokkeella: Raiku tippui pari kertaa itse asentoon, alkaako se oppia! Hakeutui myös korokkeen päälle kun kävelin siihen lähelle.

- Pallojen ja keppien palautukset alkavat parantua pikkuhiljaa, tuo nykyään suht lähelle mutta pudottaa heti suusta.

-Istuminen: Peruutin kymmenen askelta, hyi minä! Kestossa pisin aika oli 20 sekuntia ja tein myös kiertoja sivuille. Siirsi pari kertaa tassua siihen suuntaan mihin mä olin menossa, mutta palasin takaisin korjaamaan ja otin uudestaan pienemmällä askeleella. Suurin osa oli hyviä, Raiku katsoo kyllä tosi tarkkaan mihin päin kävelen ja kropan/tassujen liikuttaminen on vielä aika herkässä.

- Tien vieressä hihnaopetusta kummallekin (jatkoa edelliseltä päivältä minkä unohdin kirjoittaa ylös): Lähellä oleva autotie on sen verran kapea, että pidin kummatkin koirat takana vasemmalla puolella ja autojen mennessä ohi ohjasin ne kunnolla penkan puolelle. Raiku ei millään malttaisi kävellä mun takana, mutta pienellä muistutuksella kulki suurimman osan ajasta ihan hyvin. Tira mökötti vähäsen kun joutui kävelemään niin ahtaasti ja laahusti nätisti mun perässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti