Sivut

lauantai 15. syyskuuta 2012

Bernipoweria!

Viikon ajan meillä on ollut tämännäköistä porukkaa kylässä:

Tira, Piitu, Tosca ja Inka
























Eli Tiran emä Piitu ja siskopuolet Tosca (sama isä) ja Inka (sama emä). Elämä viiden koiran kanssa on ollut aika mukavaa. Raiku on ollut ihan onnessaan uusista bernikavereista ja jopa Tira on malttanut käyttäytyä suht nätisti, isommilta rähinöiltä on siis vältytty.
    Bernirouvat ovat tosiaan olleet Raikulle hyvä kokemus, joskin mun mielestä olisivat saaneet komentaa pentua vielä enemmän. Raiku oppi nopeasti pujottelemaan neljän 40-50kg koiran välissä, ottamaan tukea toisista, esim. selästä tai rinnasta kun halusi nähdä korkeammalle ja etuilemaan lusikanpesujonossa (tietysti koirat saivat putsata oman ruokalusikkansa). Kunnioittaa kyllä siinä mielessä kaikkia, että vetäisee heti mielistelyvaihteen päälle jos joku murahtaa vähänkin. Muisti on vaan vähän heikko ja heti saatuaan hyväksyvän katseen yrittää uudestaan leikittää ja liehitellä muita. Erityisesti Piitu nousi Rain suosikiksi, ovat aika koomisen näköinen pari :)
    On ollut muuten aika mukava huomio, että Tira kohtelee Raikua ihan eri tavalla mitä muita. Raiku saa tulla viereen lepäämään, varastaa edelleenkin ruokaa yms. eikä Tira reagoi mitenkään vaikka olisi juuri äsken murahtanut toisille berneistä samasta aiheesta. Raiku kuuluu Tiran laumaan ♥ (tai sitten on Tiran silmissä edelleen niin lapsi ettei sitä voi komentaa)

Piitu täytti meillä ollessaan 9v. Ihana pikku-Piitu♥







































Adoptio-isoäiti ja Raiku

Tira, Raiku, Piitu, Inka ja Tosca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti