Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Olipa taas varsinainen aktiivipäivä: ensin sennenkoirien järkkäämässä tokokokeessa ja suoraan sieltä pentutreffeille, Raiku tietysti kokoajan mukana. Herätys klo 6.30, pikaisesti viiden koiran aamujuttujen hoito ja 8.15 seisoin kentän laidalla tosi pirteänä. Kehänrakennuksen ajan Raiku odotti häkissä. Ja kiljui. Oli tainnut lopettaa jossain vaiheessa, mutta havahtui uudestaan kun kävelin parin metrin päästä sisälle. Seuraavan pidemmän hiljaisen pätkän aikana kävin nappaamassa pennun pois häkistä ja Raiku sai hengata mun jaloissa. Kymmenen jälkeen Raiku sai vihdoinkin tasoistaan seuraa, kun paikalle tuli 15-viikkoinen aussiepentu Joiku. Raikulla ja Joikulla (!) oli hyvät pentupainit pitkin nurtsia, harmi että mä olin jättänyt taas mun kameran lojumaan jonnekin ja sain vain pari kännykkäräpsäisyä.



Seuraavan painikaverin Raiku sai vasta puoli kolmen maissa kun Nova-veli ja myöhemmin muut sisarukset tulivat paikalle. Mukana oli siis Raiku, Nova, Hoppu, Pihka ja Jocke, 5/6 pennusta paikalla :)

Treffiteemana oli tällä kertaa jälki. Raiku sai ensimmäistä kertaa vieraan (tai no "vieraan", eli Lauran)  talloman jäljen, pituutta taisi olla n. 50 askelta? Lähti ihan nätisti, oli paljon rauhallisempi mitä yleensä (en kyllä ihmettele yhtään tuon aamupäivän jälkeen). Keskivaiheilla yritti taas rynniä vähän matkaa niin jarruttelin. Kaiken kaikkiaan päästiin ihan kunnialla loppuun, ei se ilmeisesti ihan hirveältä näyttänyt myöskään yleisön silmiin ;) Niin, Raiku ei myöskään ottanut yhtään häiriötä meidän kannoilla tulevista ihmisistä. Oli kyllä kiva nähdä sisarustenkin suorituksia, aika taitavaa porukkaa!
    Jälkien jälkeen siirryttiin viereiselle pellolle ja pennut pääsivät leikkimään kunnolla. Joukkoon liittyi myös äippä Nessa, isä Fresco ja puoliveli Musti. Raiku alkoi olla jo aika väsynyt, mutta rutisti vielä jostain varastosta energiapiikin. Pieni ikiliikkuja ;) Kotona oltiin joskus ennen kuutta ja Raiku taisi simahtaa aika nopeasti bernien moikkauskierroksen jälkeen. Rankka, mutta tosi hauska päivä!

Kuvia tokokokeesta

Lisää kuvia pentutreffeiltä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti