Sivut

torstai 6. syyskuuta 2012

Mökkireissu osa 5

Torstai 6.9.
Tira sai tehdä pari tokojuttua päivällä:
- Seuraamisessa alku oli laiskaa, tuli kunnolla mukaan vasta viidennen askeleen jälkeen. Huomasin taas eron mun kävelytyylissä, yritin keskittyä vaan menemään eteenpäin koirasta huolimatta niin johan se silloin lähti seuraamaan kunnolla. Aina kun mä hidastan -> Tira lahnailee.

- Liikkeestä maahanmeno, ihan ok. Vieläkin voisi olla nopeampi, mutta toi on pilkunviilausta. Muistin taputella ennen liikkeen alkua vinkiksi.

- Liikkeestä seisomisen kaksi toistoa oli hyviä! Muistin tässäkin aputaputtelut :)



Raikun puuhailut pitkin päivää:
- Kontaktikävely: Vähän laiskaa (eli rauhallista), mutta keskittyi muhun hyvin.

- 2on2off: Jaksoi odottaa taas hyvin vapautusta, pakitin enimmillään viisi askelta. Otettiin korokkeella, vanhalla laiturilla ja portailla.

- Tunnari: Kolme toistoa, lähti aina innokkaasti ja käytti nenää tosi hyvin. Toisella toistolla joutui etsimään pidempään, mutta ei luovuttanut! Palautuksilla lähti taas kauhealla vauhdilla tulemaan mun luokse, vielä pudottaa kepit vajaan metrin päähän.

- Puun kierrot: Vaikeutettiin vähän, pitkällä käsimerkillä oppi kiertämään kaksi estettä kerralla. Oikealla kädellä/puolella vähän vaikeampi, pitää vahvistaa sitä.

- Keppien hakemista vedestä: Korkealta (kivikorokkeen päältä) ei uskalla mennä kunnolla veteen, kauheasti kiinnosti kyllä. Haki mielellään keppejä matalasta vedestä (puoleenväliin tassuja), kahlasi myös namien perässä vatsaan asti.

- Istuminen: Käänsin ensimmäistä kertaa selän, kesto enimmillään seitsemän sekuntia. Pysyi tosi kauniisti, matkaa oli muutama askel. Kiersin myös metrin päästä puun, ensin siirsi tassua siihen suuntaan mistä tulin, mutta en palkannut. Siirryin sitten vaiheittain ensin puun viereen -> palkkasin, yksi askel puun taakse -> palkkasin jne. kunnes olin kiertänyt koko puun. Ei stepannut enää.

Raikulle iltapäivällä kesken lenkin pieni esineruutu, maastona kuoppaista varvikkoa. Kaksi ensimmäistä esinettä (filmipurkki ja kynä) löysi nopeasti, palautti aika nätisti ja juoksi matkat tosi hyvin. Kolmas esine oli taas filmipurkki ja joutui etsimään sitä vähän pidempään. Tosi hienosti kuitenkin nuuhki sen maastosta ja toi mulle päin ;) Heitin Tiralle vielä erikseen etsittäväksi kepin, mutta berniä ei ihan innostanut homma niin päästin lopulta Raikun irti. En tainnut antaa mitään varsinaista käskyä vaan Raiku juoksenteli alueella miten sattuu. Jossain vaiheessa sai hajun, löysi oikean kepin ja toi sen mulle. Raiku! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti