Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Sunnuntai

Kolmas päivä takana ja alan jäädä jo nyt jälkeen blogimerkinnöissä... :) "Lyhyt" selostus siis!
Pennun toinen yö meni yhtä hyvin, leikittiin vielä iltaulkoilun jälkeen leluilla ja lapsi ei olisi millään malttanut lopettaa. Aina kun houkuttelin häkkiin sisälle lelun avulla niin toinen kipittää yhtä lujaa vauhtia sieltä mun syliin (lelu taas suussa) ja haluaisi riepotella sitä. Lopulta päädyin nostamaan kakrun sisälle ja rapsuttelin kyljistä kunnes toinen kellahti selälleen. Äkkiä ovi kiinni ja sinnehän se kärppä nukahti. Heräsin joskus viiden aikaan pennun liikehdintään ja pieneen piippaukseen ja käytiin ulkona pissalla. Heti sen jälkeen takaisin nukkumaan ja kellon soidessa seitsemältä taas ulos.

Aamu oli vähän kiireinen kun mun aikataulutus venähti taas kerran. Lapsen väsyttäminen vei sellaisen 1,5 tuntia, jonka jälkeen jätin pennun nukkumaan häkkiin ja menin itse suihkuun jne. Puolen kymmenen jälkeen kävin nappaamassa pennun ulos ettei hoitajien tarvitse heti ekana ja hienosti tuli pissat nurtsille.

Mä olin kotona taas joskus seiskan maissa ja koirat oli heti pihalla vastassa. Ei pentua paljoa häirinnyt Tiran hakkaava häntä (joka osui siis suoraan naamaan) tai Tipun possuilu kun molemmat halusivat moikkailla. Pentu teki hienoja loikkauksia, mutta luovutti parin kerran jälkeen ja jäi istumaan maahan. Jeij :)

Muuten illalla lähinnä leikittiin, hoitajat lähtivät kotiin melkein heti mun saavuttua joten oltiin kolmistaan. Kaivettiin ekaa kertaa pennun aikana esiin meidän aksaputki ja Tirahan innostui ihan täysillä. Into tosin laski heti kun pentu sinkosi putkeen Tiran perässä. Pentu pääsi siis tolppaan kiinni (ja kosti sen kiljumalla) ja Tira sai juosta muutaman kerran putkea. Tira on selkeästi hämillään pennusta, koska ei meinannut ensin syödä edes kinkun palasia. Kyllä sitten kun se tajusi että ollaan vain "kahdestaan" (toinen siis kiljui siellä taustalla).

Pentu pääsi irti Tiran lopeteltua ja kun vihdoinkin hiljeni vähän pidemmäksi aikaa. Asiaan kuului tietysti muutamat pomput mua vasten ja hiiiirveä hännänheilutus. Meidän putki on vähän heppoinen eikä sitä saa kunnolla lyhyeksi (pitäisi laittaa jotain kiinnikkeitä maahan ja sehän on ihan liian vaivalloista) eli sovellettiin vähän. Jätin lapsen tonkimaan putken suuaukon edestä namia maasta ja loikin itse putken toiseen päähän. Ei tarvinnut paljoa kutsua kun toinen kiisi putken läpi. Tehtiin näitä muutamia ja just kun ajattelin lopetella niin pentu tarjosi itse putkeen menoa ♥ Tai eksyi sinne päin :D

Illemmalla tehtiin Tiran kanssa pelkkiä i-m-s vaihtoja ja pentu uskalsi tunkea nokkansa vähän liian lähelle -> Tira rähähti. Ei siinä mitään, otettiin hetken päästä uudestaan niin että annoin Tiralle pari namia kun oli rauhassa ja tarjosin pennulle pientä maistiasta kun istui nätisti vähän sivummalla. Ei ongelmaa. Yötä varten tehtiin vielä pieni testiajo eli kun pentu näytti siltä että voisi nukahtaa niin houkuttelin sen häkkiin ja otin Tiran makkariin mukaan. Tirppis loikoili ensin vähän aikaa mun kanssa sängyllä kun katsoin telkkaria ja siirtyi sitten häkin viereen nukkumaan. Ei mitään murraamista vaikka pentu liikuskeli siellä unissaan.

Tänään olisi vielä tarkoitus käydä molempien kanssa "lenkillä". Odoteltiin näin pitkään niin suurin osa muista ulkoilijoista on jo poistunut alueelta ja saadaan olla rauhassa. Samalla tulee väsytettyä pentua yötä varten, mulla on nimittäin vapaapäivä ja toivoisin saavani nukkua enemmän kuin viisi ja puoli tuntia (mikä on siis mun vika, koska en oo osannut käydä aikasemmin nukkumaan!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti