Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Jo nyt pientä listausta tästä päivästä. Rääppis oli hereillä ennen mua, mutta viihdytti itseään tappamalla mattoa häkistä. Eilen illalla oli taas pieni show saada pentu nätisti häkkiin sisälle, pitää keksiä vielä joku uusi jippo. Viimeeksi laitoin sinne Tiran vanhan luun mistä ei saa enää juuri mitään irti ja mitä Tira ei ole halunnut järsiä enää aikoihin. Luu houkuttikin vähän aikaa, mutta sitten muistettiin että ulkopuolella olisi kivempaa. Edelleen rauhoittui kuitenkin suht nopeasti nukkumaan.

Aamulla otettiin pentutottista kun jollakin minisalamalla oli vähän liikaa vauhtia sisätiloihin. Sivulletulot olivat aika nättejä, helposti tuo valuu siihen löysään "pentuistumiseen" eli tippuu lonkalle. Eteentulossa vähän sama, mutta saatiin tänään tosi hienoja verrattuna vaikka eilisiin. I-m vaihdot tosi hyviä. Vikaksi otettiin luopumista+katsekontaktia, ajatuksena se että pentu olisi vähän rauhallisemmassa mielentilassa. Joo ei :D Alku meni siis pennulta turhautuneeseen kurmutukseen ja loikkimiseen, mutta sitten kun ne palaset loksahtivat niin ne loksahtivat kunnolla. Vikat toistot olivat jo hyviä, Raiku ei tarjonnut enää mun nyrkin puremista ja raapimista vaan istui nätisti ja otti kontaktia.

Hienoa edistymistä ollaan saatu myös ruokakupilla. Nyt Raiku istuu melkein automaattisesti ja malttaa odottaa paikoillaan kun lasken kupin maahan. Ollaan päästy jo katsekontaktin ottamiseen luvan saamiseksi, vapautussana on vielä vähän tuntematon mutta kyllähän se sinkoaa kupille kun tajuaa että nyt saa mennä. Pätevä!

Tätä kirjoittaessa lapsi on muuten tajunnut taas uuden jutun: tavaroiden repimisen mun sängyltä tai kuten kolinasta voi päätellä, pukuhuoneesta. Kohta noilla kengurukoivilla pystyy hyppäämään sänkyyn, mutta eiköhän Tira häädä pennun vielä ainakin toistaiseksi tuollaisista tempuista kun näkee :D

Koirat olivat tänään ensimmäistä kertaa pitkän ajan kahdestaan (5h). Tira sai käyttöönsä keittiön, eteisen ja olohuoneen kun taas Räksy pelkästään mun huoneen. Mä olin yrittänyt siirtää kaikki vähänkään pentua kiinnostavat asiat muualle tai korkeammalle, mutta tietenkin se yksi ainoa tärkeä asia oli mahdoton piilottaa ja siihen oli sitten isketty hampaat... Mun nettijohto!! Toistaiseksi bloggaaminen tapahtuu siis töistä tai meidän toiselta koneelta. Kuvia ei siis valitettavasti ole luvassa vähään aikaan. Muuten koirat olivat pärjänneet hyvin, yhdet pissat Raiku oli tehnyt samoin kuin toisen yksinolopätkän aikana (2h), mutta oli tainnut torkkuakin vähän aikaa mun äidin lähdön jälkeen kun tuli vähän unisena vastaan.

Illalla kun mä pääsin töistä Laura tuli vielä moikkaamaan Raikkua. Kyllähän pentu kakkosemonsa tunnistaa ;) Raiku esitteli ikiliikkuja taipumuksiaan ja ihania pieniä aussiepomppuja suoraan syliin, siihen päälle vielä hurjat pussausyritykset. Luulisi että olisi jo vähän väsyttänyt mutta ei, pentusirkus jatkui vielä tunnin ajan Lauran lähdön jälkeen käsittäen kaikkea pallojen jahtaamisesta namien (eli lopun ruoan) etsimiseen matolta. Tänään annoin häkkiin pienen palan purutikkua ja se jaksoi kiinnostaa hetken ajan. Pienet piippaukset, kiljumiset ja loikat suoraan häkin kattoon (tavarat siinä katon päällä tekivät kivoja kolmen metrin voltteja pennun pomppujen takia) ja sitten mattojen mylläys ja nukkumaan. On se söpö kun se nukkuu ;) Tuli muuten Lauran kanssa puhetta Raikun painosta niin muistin jopa punnita sen illalla, kevyen iltaruoan jälkeen 5,7kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti