Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Alku

Blogin muuttaminen on ollut mielessä jo pitkään. Vuodatuksen lukuisten ongelmien ja uuden perheenjäsenen myötä tuntui siltä että nyt olisi sopiva aika. Blogin muokkaaminen ja bloggeriin tutustuminen on pahasti kesken ja vie vielä rutkasti aikaa, joten sillä välin pärjäillään tällä raakaversiolla.

Tarkoituksena on kirjata ylös meidän puuhailuja, niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. Päivitystahti on mulla tunnetusti heikko, mutta yritetään pysyä ajan tasalla!

Meidän pienen lauman johtohahmo olen siis minä, Tuuli. Muutaman kuukauden päästä parikymppinen, vaikutusalueena pääkaupunkiseutu (tarkemmin iki-ihana Vantaa) ja elämäntehtävänä olla koirien orja.

Kuningatar-asemastaan huolehtii Tira, 5v. berninpaimenkoiranarttu. Tira on The Boss, välillä vähän liikaakin. Maailman rakastettavin ja raivostuttavin otus, mun sylikoira. Toimii tokossa, aksassa ja jäljellä, joskin ohjaaja on vähän liian laiska tavotteidensa suhteen.

Lauman kuopus on Pentu, kahdeksanviikkoinen australianpaimenkoiratyttönen. Tulevaisuuden Maailmanmestari. Tällä hetkellä roikkuu lahkeissa ja varastaa ruokaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti