Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Maanantai

Eilisen illan yhteislenkki meni varsin mukavasti. Pidin molemmat alkumatkan hihnassa ja kulkivat tosi nätisti yhdessä. Hiekkatielle päästyä annoin molempien olla irti, tosin Tiran vapautta kesti vain hetken aikaa kun kohta-aloitan-juoksut neiti ei halunnut tehdä muuta kuin haistella maata. Raiku kulki reippaasti mun mukana, vaikka Tira jäikin välillä haistelemaan jotain meidän jälkeen. Kotikujalla koettiin lenkin ainoa ihmetys, kun jonkun naapurin pihalta kuului yskimistä. Raiku jäi höristelemään korvia parin ensimmäisen yskäyksen kohdalla, mutta ei reagoinut juuri muuten. Tira oli ilmeellä ei vois vähempää kiinnostaa vaikkakin vikan kohdalla nosti vähän päätä ja jäi kuuntelemaan.

Nukuttiin ensimmäistä kertaa koko lauma samassa huoneessa. Raikkunen ei olisi alkuun millään malttanut käydä nukkumaan häkkiin vaan rääkyi tylsistyneenä. Sopivassa hiljaisessa vaiheessa avasin luukun ja annoin pennun kipittää häkkiin ja ulos miten tahtoi. Hyvin on yhdistänyt verkon alas laskemisen siihen että jää "vangiksi" eli yrittää tunkea nopeasti pois sieltä. Kuitenkin tarpeeksi väsyneenä rauhoittuu vähän ajan päästä nukkumaan. Tehtiin kuitenkin sitä että laitoin luukun puoliksi kiinni ja leikitin toinen käsi häkissä pentua. Kun laitoin verkon kokonaan kiinni niin toinen tuli siihen viereen nukkumaan. Yö meni kuitenkin tosi hyvin, Tira taisi käydä jossain vaiheessa mun vieressä sängyllä mutta muuten nukkui häkin vieressä. Raikun liikehdintä herätti mut taas siinä neljän maissa ja käytiin ulkona. Seuraavan kerran heräsin kunnolla joskus kymmenen aikaan ja piti ihan tarkistaa molempien koirien kunto kun nämä vain nukkuivat! Aika nopeasti kuitenkin pomppasivat pystyyn kun mä nousin ylös ;) Aamun yllätys oli Tiran alkaneet juoksut.

Päivällä otettiin perusasentoa, pari eteentuloa ja i-m vaihtoja. Miksi me tehdään vaan näitä samoja juttuja? :D Perusasentoon tulot olivat tosi nättejä! Eteentulossa pentu on vielä vähän spagettia ja valuu tosi helposti istumaan lonkalle. Lisäksi tosi lähelle tuleminen on vähän ällöä. Parin yrityksen jälkeen saatiin hyvä mihin lopettelin sen treenisession. Leikattiin myös kynsiä pariin otteeseen. Ekalla kerralla sain saksittua molemmat takatassut ja puolet toisesta etutassusta kun lapsi päätti että nyt riittää. Sopivasti Raiku oli maannut selällään ja nappasin siitä sitten kiinni kun riekkumispotkiminen alkoi. Tuli testattua saksitut kynnet, juu niillä saa kauniit naarmut mun käsiin :D Illalla otettiin toinen yritys ja nyt saatiin loputkin leikattua samalla kun Raiku nakersi mun hupparin narua.

Annakaan ei sitten malttanut pysyä yhtä yötä kauempaa pois vaan tuli käymään neljän maissa. Mä hyödynsin leikkitädin tulon niin, että lähdettiin Tiran kanssa kahdestaan lenkille. Ei oltu kuin joku puolisen tuntia kun mentiin takaisin kotiin hakemaan noi kaksi mukaan. Suunnattiin taas puistoon ja just sopivasti alkoi sataa. Raikku vipelsi vapaana ja pysytteli tosi nätisti mun lähellä, välillä kävi kurkkaamassa mitä Tira tekee ja spurttaili sitten takaisin. Otettiin märällä nurtsilla pari perusasentoa, istumista ja maahanmenoa, ei haitannut märkyys. Leikittiin vielä vähäsen vetolelulla ja kepillä ja spurttailtiin yhdessä kotiin päin. Uusi ihmetys oli lammen lähellä levänneet sorsat joita katseltiin vähän aikaa, ei muuta reaktiota :) Kotona oli hyvä ottaa vielä pienet vesihepuliriehumiset ja käydä nukkumaan. Tira nautiskeli meidän rapsutuksista ja kävi nukkumaan kun Anna lähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti