Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kiitoberni

Sunnuntaina 24.2. Tira pääsi aksailemaan. Meinasi olla vähän ongelmia matkojen kanssa, mutta onneksi sain Tipan mukaan, koska me oltiin ihan liekeissä!


1-3 väli onnistui joka kerta tosi hyvin, ihan yllätyin! Mitä nyt Tira meinasi pari kertaa hiippailla mun perään, en tosiaan tajua miten onnistuin opettamaan kummatkin koirat tohon? Vikalla kerralla tein takaaleikkauksen pussille ja se jopa onnistui!

3-5 mentiin tiukassa hallinnassa. Kepit olivat Tiraksi nopeat, mutta pari kertaa Tira meinasi kiirehtiä vähän liikaa ja yritti oikoa. Vitosputkelle lähetin ensimmäisen kerran vasemmalta puolelta (niin blokkasin samalla Aan), mutta jatkoa ajatellen se ei toiminut yhtään niin saatoin muilla kerroilla Tiran aika lähelle putkea. Ja se jopa meni aina putkeen eikä tarjonnut Aata! Tira kun tykkää kontaktiesteistä vähän enemmän mitä putkista :)

6-8 meni toisesta kerrasta eteenpäin hyvin. Ekalla kerralla kun kiersin putken ja Aan vasemmalta niin en ehtinyt muuta kuin huidella takaaleikkauksia ja Tira ei ymmärrä niistä juuri mitään. Toisella kerralla pärjättiin pelkällä valssilla ennen seiskaa ja Tira jopa kääntyi tosi näppärästi heti seiskan jälkeen.

9-10. Puomi on varmaan Tiran lemppari. Berni kiisi taas hurjaa vauhtia, otti kontaktit ja jopa irtosi vähän mun edelle kympille.

10-15. Loppupätkä otettiin vain kerran. Alunperin rata loppui kymppiin, mutta meille jäi vielä vähän aikaa niin kokeiltiin vähän matkaa eteenpäin. Tein heti kympin jälkeen valssin ja ohjasin aina putkelle asti Tiran oikealta puolelta. Tira otti Aan kontaktin nätisti (vaikka mä taisin huutaa jotain ihan vääriä käskyjä) ja meni aidat hyvin, mutta takaaleikkaus putkelle oli taas vähän vaikea ja Tira pysähtyi pohtimaan asioita putken suulle. Toisella tai kolmannella käskyllä se meni putken nätisti ja vika aita meni ihan heittämällä.

Ai että sain olla ylpeä Tirasta! Sunnuntain laatuajat on kyllä jotain ihan parasta ♥ Mulla oli ilmeisesti takaaleikkauspäivä, mutta hyvä kun edes yritän tunkea sitä johonkin :D

Niin ja Raikkis täytti 9kk. Kasvukuva jäi ottamatta kiireiden ja kameran loman takia, mutta koneelta löytyisi kyllä videopätkää alkuviikolta. Videolle pääsi ainakin seuraamistreeni (ja iso osa virheistä), maahanmenoa, istumista, kierimistä ja kakeja. Mun aikataululla saan ladattua ne nettiin joskus parin kuukauden päästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti