Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantaina 22.2. tehtiin Raikun kakkosagissa takaakiertoja, valssia ja vanhoina juttuina kontakteja, keppejä ja rengas+aitasuoraa.

Raiku oli vähän täpinöissään kun aloitettiin ja esitti aina siivekkeen kiertämisen kohdalla ihanan väyhväyh-konsertin. Ei siinä kummempia, saatiin palautteeksi että mun koiran puoleinen jalka voisi olla vielä selkeämpi ja että lisätään sitä lähetysmatkaa.

Valssia tehtiin alkuun yhdellä esteellä joko normaalin lähetyksen tai takaakierron kautta. Myöhemmin kun kierrettiin pisteeltä toiselle, tehtiin kahden aidan kanssa niin, että kutsuin toisen aidan läpi ja valssasin kakkosaidan jälkeen. Vauhtia ja intoa riitti eikä ohjaajakaan ollut niin myöhässä mitä yleensä! Raiku on kyllä ihana, koska se lähtee aina täysillä eikä paljoa varmistele että mitä piti tehdä, se vain tekee ;)

Putkella otettiin alkuun pari ihan normaalia lähetystä ja palkka odotti kupissa putken päässä. Parilla vikalla toistolla tein takaaleikkauksen Rain mennessä putkeen ja onnistui hyvin. Oltiin toisaalta niin lähellä putkea ettei Rai muutenkaan vilkuillut paljoa mitä mä teen siellä takana ;)

Kepeillä tehtiin lähinnä vain sitä suoraa lähestymistä. Tein vielä niin, että Raiku istui kepeistä parin metrin päässä ja lähetin siitä, mutta voisi lisätä varmaan lisää liikettä. Raiku esitti taas yhden version siitä miten juosta verkkoja päin. Raasun ilme oli niiiin hölmistynyt, kun siltä puolelta ei päässytkään kepeille (ja kunnollinen ohjaaja alkaa tietysti nauramaan ihan hillittömästi).

Kontakteja tehtiin kahdessa erässä, ensin puomilla ja lopuksi Aalla. Lopputuloksena on se, että Raiku on kontaktipossu! Tyyppi yritti varastaa sinne koko ajan, mutta isona plussana myös pysyi siellä. Mulla oli pari kertaa etupalkka valmiina ja kun lähetin Raikun esteen sivusta, se stoppasi itse kontaktipinnalle ja kääntyili enää aika vähän mua kohti (lähinnä vilkuili missä palkka viipyy).

Rengassuora oli Raikulle helppo, mutta nyt maltti oli taas unohtunut jonnekin ja Rai yritti varastaa ja kerran ehti lähteä ilman lupaa. Palkalle päästyä sillä oli kyllä korvat ihan niskassa kiinni eli olisiko sitten tajunnut tehneensä vähän tyhmästi :P Kerran kun käveltiin takaisin lähetyspaikalle, Raiku teki sellaisen neljän metrin koukkauksen ja säntäsi puomin alastulolle kun siinä treenaava koirakko oli pitämässä taukoa. Kontaktipossu... ♥

Käveltiin tänään treenien jälkeen vähän eri reittiä uudelle pysäkille, vaikka ei noita vaihtoehtoja kauheasti olekaan. Raiku oli taas ihan onnessaan kun sai kiitää vapaana, mutta mä en tykännyt ihan niin paljoa niistä täydestä vauhdista suoraan palleaan-hypyistä. Tai no tykkäsin vähän kun toisella oli niin hauskaa ;) Pysäkillä meillä oli taas herkkä hetki kun mä söin suklaata ja kaivoin samalla reppua. Raiku oli istunut alkuun ihan nätisti mun edessä, mutta kun kysyin mun mielestä ihan neutraalisti että mitä se tuijottaa, Raiku sai sen normaalin pusukohtauksen ja seuraavaksi tajusin makaavani selälläni tiellä ja Raiku hyppii vatsan päällä ja nuolee kasvoja. Hassu ♥

Muistutuksena niille, jotka haluavat aktiivisen korvaeläimen. Mun vanha sänky on edelleen yksi Raikun lempileluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti