Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntaina oli syksyn parhaat bileet eli pk-seudun sennenkoirien vuosikokous ja pikkujoulut. Omat koirat jäivät kotiin, mutta ohimennen piti tietysti halia ihania bernejä. Pikkujouluissa tuli viikon yllätys, kun mut palkittiin toisena vuoden alajaostoaktiivina. Ihmettelin tätä myöhemmin, koska mun muistikuvien mukaan ei oltu niiiin aktiivisia tänä vuonna. No, kun selasi vähän kalenteria niin löytyihän sieltä aika paljon ohjelmaa. Listaan näitä varmaan uudestaan vuosikatsauksessa, mutta kertaaminen ei haittaa mitään ;) Vuonna 2012 puuhailtiin siis pääkaupunkiseudun sveitsinpaimenkoirissa seuraavaa: tokotreenit kisaavien ryhmässä kevät ja syksy, agilityn alkeis-, alkeisjatko- ja jatkokurssi (eli kevät ja syksy treenejä), vetokurssi tammi/helmikuussa, jälkipäivät (metsä, pelto piti peruuttaa), (rauniopäivä piti jättää väliin aikatauluongelmien takia), (naksutinkurssi peruuntui), paimennuspäivä, vepekurssi, tokopäivä, tokokokeessa työntekijänä, urheilukoirien valmennus-luento ja syksyllä tokokurssin vetäminen. Vuosi on mennyt hurjaa vauhtia, mutta ensi vuonna on taas suunnitteilla kaikkea kivaa ;)

Pistetään palkintokellosta tännekin kuva. Diplomista ei ole tänä vuonna kuvaa :D
Suuntasin suoraan pikkujouluista Tiran aksatreeneihin. Tira oli taas ihan loistava! Ensimmäinen kerta oli taas se paras, ainakin muiden kommenttien perusteella. Musta taas tuntui, että olin vähän joka paikassa myöhässä, koska Tira meni TÄYSILLÄ. Esim. välistävedot olivat joo näyttäviä, mutta en halua tietää miten sähläykseltä se näytti kun yritin ehtiä Tiran edelle ja pysyä pystyssä :D


Kerran Tira erehtyi kiipeämään puomille, vaikka piti mennä putkeen. Silti hyvä onnistumisprosentti, koska puomi ja A ovat Tiran mielestä ehdottomasti hauskempia kuin putket. Rengas oli tänään vähän ongelmallinen eli Tira hyppäsi sen monta kertaa sivusta. Laitettiin pari keppiä ongelmaväliin niin saatiin onnistumisia.

Hain taas loppuun Rain puuhailemaan pieniä juttuja. Raiku sai vetää rallia aitojen ja putkien välillä. Otin erilaisia lähetyksiä ja muunnoksia bernien treeniradalta ja aika hyvin Rai handlasi. Oli tosi innoissaan ja juoksi pari kertaa melkein lelupalkan yli kun sinkosi niin lujaa vauhtia eteenpäin. Otin myös pari toistoa A:n kontakteja ja kiinnitin huomiota omaan palkkaukseen. Rai piti päätä vähän paremmin kun tiputin sille nameja tosi usein, mutta voisi se olla vielä paljon parempikin. Katsellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti