Sivut

lauantai 17. marraskuuta 2012

Lauantaina aamulla kierrettiin pieni suo/metsälenkki koirien ja äidin kanssa. Hyödynsin lisäihmistä ja pistin äidin tallomaan Raikulle esineruudun (n. 3x15m). Oli aika mielenkiintoista :D Rai näki pupun pudotuksen ja muutaman minuutin päästä lähetyksellä eteni kauniisti suoraan ja löysi pupun. Palautus oli tosi nihkeä, ilmeisesti pupu oli liian hyvä lelu. Otin vielä toisen kerran niin, että vein itse lelun ja Rai katsoi kauempana. Taas hyvä eteneminen ja huono palautus. Prkl pupulelu! :D 

Agitreeneissä oli teemana ennakoiva valssi. Kuivaharjoteltiin alkuun ilman koiria ja voi apua. Miten huono jalkojen ja yläkropan hahmotuskyky voikaan olla! Sain kiinnitettyä palaset toisiinsa heikosti ja otettiin pentu mukaan treeniin. Alkuun olin itse ihan jäässä ja vaikeutin Raikun onnistumista (vetäisi mm. kerran mun takaa kun päätti sen olevan helpompi reitti), mutta meni se oppi lopulta mullekin perille :D Tarkoituksena oli tosiaan kutsua pentu aidan läpi, tehdä se ennakoiva valssi, koiralle tiukka mutka siivekkeen ympäri ja takaisin lähtösuuntaan. Palkka oli alkuun siivekkeen takana, mutta loppuun otettiin myös niin, että palkka tuli siivekkeen kierron jälkeen mun kädestä. Nyt pupulelu toimi hyvin :D Tehtiin samat treenit kumpaankin suuntaan ja joo, ohjaaja on se hidaste!

Loppuun Rai sai tehdä A:n kontaktia. Tarjosi sitä heti ja pysyi vaikka liikuin vähän kauemmas.

Treenien jälkeen käytiin taas pienellä lenkillä Hopun, Pihkan ja Nessan kanssa. Mun jalat huusivat apua, kun lähdettiin kipittämään kohti myrtsiä ja kun myöhemmin jatkoin sieltä yksin matkaa. On tämä niin rankkaa :P Koirat jäivät tosiaan illaksi äidin luokse hoitoon. Siinä lähtiessä piti vähän töniä musta-ruskea-valkoisia esteitä pois oven edestä niin pääsin ulos, mutta tytöt olivat kuulemma jääneet ihan kiltisti ja nukkuneet suurimman osan illasta. Hienoja citykoiria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti