Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntaina 3.3. Tiran agissa tehtiin allaolevaa rataa. Vikalla kerralla jatkettiin rataa vielä esteelle nro 19 asti, mutta en piirtänyt enää sitä pätkää.


1-2 oli aika vaikea, koska Tira ei edelleenkään hae putkiin niin hyvin mitä voisi. Pienellä menemenemenehyvääää-huudolla onnistui, mutta olisi voinut olla vähän sulavampaa.

4-5 Aalta Tira rynnisti sellaisella vauhdilla, että mun oli pakko jättää se jälkeen hyppäämään nelonen itsenäisesti (osasi hyvin). Vitosella sain tehdä suunnilleen kärrynpyöriä, että Tira malttoi kiertää hypyn takaa. Vikalla kerralla saatiin ehkä se onnistunein kokonaisuus.

6-8 pätkä meni tosi hyvin! Tira oli hyvin kuulolla ja mä ehdin tehdä ihan superpikaiset valssit väleihin. Ja vauhtia riitti :P

9-10 kepeille meno oli vaikea, koska kepit on Tiralle vieläkin se heikoin kohta. Ohjasin vielä vaikeammalta puolelta niin oli aikamoista haparointia. Takaakierto kympille onnistui ihan hyvin, jos mä en ollut ihan hengästynyt. Ohjaajalle parempi kunto ;)

11 eli puomi meni hyvin. Puomiberni ♥

Tirassa riitti taas vauhtia ja tytsy oli ihan mielettömässä kontaktissa. Matkat repulta aloituspisteeseen Tira teki itsenäisesti seuraamista (koko hallinpuoliskon pituus) ja radan jälkeen tehtiin vielä erikseen seuraamista ja liikkeestä seisomista. Kummatkin oltiin intona :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti