Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkästäperjantaista tulikin tosi pitkä. Kello soi kevyesti 5.30, talkoilin melkein kahdeksan tuntia agikisoissa, pyörähdin kotona syömässä ja halailemassa koiria ja lähdettiin Raikun kanssa 3,5 tunnin treenireissulle (sis. matkat, lenkit ja treenit...). Ei ihme, että myöhemmin illalla sammuin kotona telkkarin eteen ja nukuin sikeästi aamuun asti.

Illalla oli siis vuorossa Raikun kakkosaksaa. Tehtiin taas keppejä, irtoamista (suora putki, pituus, aita), ohjauskuviota ja kontakteja.


Ensimmäinen ratapätkä sujui Raikulta tosi hienosti. Se teki hienon käännöksen ykkösen jälkeen ja putkeen irtoaminen meni ihan leikiten. Putken jälkeen mun piti napata sitä vähän tiukemmin haltuun, koska muuten se käännös levähti turhan laajaksi. Vaikein osa oli pussi ja otettiin sitä muutaman kerran erikseen. Lopuksi Rai tuli sen itsenäisesti, mutta oli selvästi hidas.


Toisessa pätkässä mun ylpeys on Raikun putkeen irtoaminen. Ensimmäisellä kerralla sen nopeus yllätti mut (vieläkin) ja meinasi tulla kiire neloselle, mutta jatkossa osasin antaa sille paremmin tilaa ja päästin sen itsenäisemmin. Mä taisin lopulta lähteä itse liikkeelle kakkosen ja rataan kuulomattoman aidan välimaastosta ja ehdin sillä juuri sopivasti putken ulostulopäähän ottamaan Rain vastaan. Onko Rai vaan nopea vai ohjaaja hidas ja ihan pihalla? ;) Pussin jälkeen kutonen oli tosi vaikea, koska nyt Rai pujahti sieltä niin lujaa, että mun oli vaikea kääntää se tiukasti hypylle. No, saatiin se onnistumaan, mutta olisi ollut vieläkin parannettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti