Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

KotiRaiku

Raiku edestä, Raiku takaa... Innostuin eilen kotona raahaamaan kameraa hetken mukana ja mitäs muuta olisin ikuistanut kuin Raikua. Ja syy miksei Tira päässyt yhteenkään kuvaan on se, että fiksu berni sujahti sängyn alle heti kun näki miten tyyylsääää illasta on tulossa.

Eli kulissien takana: RaiRai!

Kaikki lähtee Raikun perusilmeestä: "Jeejee mitä kivaa tehdään yhdessä?" Tätä katselin kun tein ruokaa, söin, kirjoitin muistiinpanoja, kävin koneella, siivosin...
























Vetää iloisen pikkuaussienkin vakavaksi, kun siirrytään jääkaapille.

 Todiste: sillä on aina hölmö ilme, kun se löytää lattialta pallon. Pallo suussa voi sitten kipittää ylpeän näköisenä mamman perässä ja pomppia.

Pallo suussa pomppiminen johtaa yleensä tähän: kiivas vetoleikki, tuima katse ja vaarallisia tilanteita (kun kuvaa 50mm objektiivilla...)























Raikun periaate on se, että mua ei saa hylätä. Pestiin ja ripustettiin pyykkejä yhdessä, Raiku siinä jalkojen juuressa valmiina syöksymään apuun, jos mä sanon yhdenkin sanan. Peiliräpsyssä Raiku tekee sitä, mitä se tekee aina: tuijottaa. (Sivuhuomio: kyllä, kello oli ehkä kuusi ja mulla oli yökkärin housut päällä. Parasta!)

      Palloa ei sovi unohtaa eli aina välillä piti taistella siitä.

 "Miksei pallo liiku?" -ilme

 Maaninen tuijotus, osa 150. Raikun kaksi perusilmettä: "jeejeejee elämä on ihanaa, sä olet ihana, tehtäiskö jotain yhdessä" ja Rain söpisilme! Söpisilmettä näkyy lähinnä aamuisin, muuten unisena, kun Raikkis on oikein levollinen, Raikun kerjätessä rapsutuksia ja noin kymmenen kertaa muuten vaan päivän aikana.

Summa summarum, tässä ei ollut mitään järkeä. Olisin pärjännyt hyvin ekalla kuvalla, koska noin se katselee päivät pitkät tuossa vieressä. Ja kuvasarja huijaa, koska jaksoin kuvata ehkä ensimmäisen tunnin ajan. Ihan viimeiseksi (koska postaus ei ole mitään ilman treenijuttuja) se tärkein: illalla harjoiteltiin kakeja, seuraamista, maahanmenoa ja rentoa lötköilyä. Ei siitä sen enempää ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanat noi Raikun korvat. Ihan kolmiot. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana Raiku! Niin ihana, että on ihan oikein omistaa koko postaus sen kuville :)

    VastaaPoista
  3. Raiku kiittää! Korvat taisivat tosiaan löytää paikkansa tuollaisina höröttiminä :D

    VastaaPoista