Sivut

perjantai 26. syyskuuta 2014

Talvikauden suunnitelmia

Dodih, nyt talvikauden treenisuunnitelmat ovat pientä viilausta, talkoopisteiden tarkistusta ja maksua vaille valmiit. Aika kivalta näyttää, vaikka tulikin tehtyä pieniä kompromisseja lähinnä oman ajankäytön suhteen. :P

Agissa jatketaan tuttuun tapaan kasvattaja-Lauran opissa. Treeniryhmä pyörii taas lauantaisin neljän riiwiösisaruksen ja yhden bc-neidin voimin.
Kerran viikkoon käydään myös omatoimitreeneissä viilaamassa hyppytekniikkaa Marikan ja Pihkan kanssa.

Tokopuolella on luvassa kolme kurssia:
- Eevan vetämä BH/tottiskurssi, jonka typistetyllä versiolla oltiin toukokuussa ja tykkäsin kovasti
- samana päivänä heti perään vanha ryhmä eli Pipsan vetämä superhypermegatavoitteellinen kurssi, sisältäen taas "neljä sisarusta ja pari muuta tuttua"
- Virve Sormusen viiden kerran tokokurssi, tämä tosin vasta tammikuussa. Odotan sieltä paljon uusia ideoita!

Sunnuntaisin ulkokaudella meillä on myös mahdollisuus osallistua sennenkoirien kimppatreeneihin, lähinnä siis tokoa ja rallya.

Hupipuolelta jatketaan rallytokon kimppatreenejä ja syksyllä flyball -treenejä. En tiedä päädytäänkö taas messarin leikkimielisiin kisoihin, mutta ainakin tämä on täysin aivot narikkaan laji. Meille molemmille.

Syys-lokakuussa koulutan itse rallytokoa ja tokoa eli Raikulle on luvassa demokoiran tehtäviä. Luotto on suuri, koska se on ollut niin hyvä apu ennenkin!

Paimentamassa on tarkoitus käydä aina kun tulee mahdollisuus, tällä hetkellä tahti on lokakuusta eteenpäin noin kerran kuukaudessa.

Maastopuolella tehdään harvakseltaan jälkiä ja esineitä niin kauan kuin pystytään. Toisaalta toivon kovasti lunta (♥), mutta toisaalta pitkä jälkikausi houkuttaisi... :P Hakua ja viestiä olisi hauska tehdä enemmänkin, mutta mietin vielä niiden kohtaloa. Hakuun tarvitaan hyvä ryhmä ja arvon vielä eri pk-seurojen välillä ja viestiin tarvitaan se toinen pää... :P Auton lainaamistarve vaikeuttaa myös harrastamista.

Nämä siis Raikulle. Tirpu saa jatkaa rentoja omatoimitreenejä, vähän tokoa, rallya ja temppuja sekaisin. Tuntuu kelpaavan sille oikein hyvin, kunhan pitää treenihetket tarpeeksi lyhyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti