Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Maanantain pentutokossa tehtiin vähän häiriötreeniä ja kaukoja. Raikkis oli iiiinnoissaan kun pääsi pitkästä aikaa hallille ja yritti kiskoa remmi suorana koko matkan pysäkiltä. Sisällä päästiin kuitenkin takaisin treenimoodiin ja Raiku käyttäytyi superhienosti koko tunnin ajan.

Häiriöissä otettiin alkuun vain sitä, että Pipsa käveli siinä lähellä samalla kun pennun piti pysyä kontaktissa. Pari kertaa Raiku murtui tämän suuren paineen alla ja yritti sinkaista syliin (niin kuin teki ennen treenien alkua), mutta kyllä se peppu rupesi pysymään maassa. Tehtiin myös normipujottelua muiden ympärillä ja samalla pientä leluhäiriötä (vieressä heiluva narupallo) ja meni ihan hyvin kun käytin nameja. Muuten häiriöt ovat Raikulle ok, mutta toiset ihmiset ja koirat ihan siinä vieressä on vielä aika vastustamaton kiusaus ;)

Kakeissa käytiin läpi kaikki liikeradat. Pientä huolimattomuutta tuli ilmi ainakin m-s ja s-i vaihdoissa, mutta muuten oli aika nättiä. Paljonhan ollaan vielä namikädessä ja muissa avuissa kiinni, mutta sieltä se rakentuu. Erityiset plussat Raikulle hyvästä keskittymisestä, vaikka ennen treenien alkua näytti siltä että tarvitsen pari pulloa pikaliimaa jos aion saada tuon pepun pysymään paikoillaan. Vähän tuolla on kuitenkin steppailutaipumusta ja Rai rupeaa herkästi tarjoamaan useampia vaihtoehtoja jos en palkkaa tarpeeksi nopeasti. Vähän lisää malttia siis asennoissa pysymiseen.

Pikkupuuhasteluina tehtiin eteentuloja, miniseuraamista, kontaktia ja paikallaoloa. Lyhyesti: eteentulot nättejä, kontakti hyvä (paitsi silloin kun sisaruksia kehuttiin Raikun mielestä liian iloisella äänensävyllä) ja maassa pysyminen ihan jees (sama kuin kontaktissa). Perusasennosta saatiin jo häiriöringissä palautetta, että mun pitäisi olla palkkaamatta silloin kun Rai pompahtaa etutassuillaan tai korjailee asentoa liian eteen. Muuten lyhyet seuraamisaskeleet olivat nättejä ja Raiku tarjosi jatkuvasti sivullaoloa.

Treenien jälkeen koitti junnun mielestä se melkein paras osuus eli pienet painit Hopun ja Pihkan kanssa.



Tiistaina Raikkis pääsi taas riehumaan Hopun ja Nessan kanssa. Kyllä pentujen sinkoilua ja aivotonta rälläämistä on hauska katsoa :D Ennen lenkkiä Raiku sai tehdä muutamia eteentuloja. Nyt ollaan saatu siihen fiilistä vähän paremmaksi ja Raiku tulee paljon siistimmin luokse. Mulla oli joku kuukausi sitten jo pientä kriisiä kun toi tömäytti täysillä jalkoja päin, mutta nyt tosiaan näyttää paremmalta. Tehtiin myös kontakteja portailla ja Raiku hakee nykyään tosi vahvasti niiausasentoa. En ole ihan varma onko se niin hyvä, koska silmät pyrkivät kuitenkin tuijottamaan mua (mutta yläkroppa ja kuono on melkein maassa). Mistä lie sen keksinyt.

Keskiviikkona tehtiin citylenkki Mintun ja Siirin kanssa. Käveltiin pitkin Helsingin keskustaa päälle kaksi tuntia ja koirat saivat rallata hetken myös koirapuistossa. Oli muuten Raikun eka kerta ikinä koirapuistossa :D Hyödynnettiin puiston tilpehöörejä ja otettiin samalla pientä takaakierto + putkitreeniä ja kontakteja. Junnu toimi hyvin myös ilman varsinaisia agiesteitä ;)
   Citykävelyn haaste olivat muut ihmiset. Ja haasteiden selvittämistä oltiin hakemassa ;) Raikkis vaan rakastaa niin kauheasti kaikkia. Pari kertaa se ehti hypähtää ihmisiä kohti ilmeellä "tulen ja pusutan", mutta kyllä se siitä lähti kulkemaan. Pikkuhiljaa. Iltapäivällä bussia odotellessa Raiku oli jo niin väsynyt ettei jaksanut tehdä muuta kuin seistä mun vieressä ja pitää kontaktia. Tai sitten se oppi jotain? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti