Sivut

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hyppytekniikkaa, tokoa ja lenkkeilyä

Treenipäivät ennen ja jälkeen the Testin.

Torstaina 9.10. meni myöhempään töissä, äkkiä kotiin hakemaan koirat ja melkein suoraan kouluttamaan. Vielä kaksi kertaa jäljellä, josko se Raikukin pääsisi joskus tekemään jotain. Samalla saatiin ryöstää auto yökylään.

Perjantaina 10.10. heti alkuillasta hyppytekniikkatreenit Marikan kanssa, tällä kertaa keskityttiin alastuloon ja korkeuden arviointiin. Videot tulossa... Lähtöasennot näyttivät videoilta vähän röhnöttäviltä.

Kurssilla alastuloharjoituksessa Raikulla oli vaikeuksia hypätä täydet maksimitat in-out'na, nyt meni kaikki neljä toistoa hyvin. Olisiko keskivartalon syvät lihakset kehittyneet vai keskittyikö koira vain paremmin?

Korkeuden arvioinnissa viimeisen esteen mitat 30, 35, 40, 35, 30 (cm). Toinen hyppy eli ensimmäinen 35 cm oli vähän liioiteltu, mutta muuten näytti ihan hyvältä??

Jatkettiin pienen jäähdyttelylenkin jälkeen Kivikkoon Wirneen leikkitreffeille. Paikalla oli jo Maija ja Nauru, Noora ja Jippi sekä Julia ja Melli. Raikun mielestä pennut olivat ihkuja, Pihkaa oli kiva kiskoa niskavilloista ja Nauru... Voi apua, pikkumusta oli varmaan lyönyt päänsä, koska se halusi leikkiä Naukun kanssa! Raiku on aina suhtautunut Nauruun kuin ärsyttävään pikkusiskoon, mitä yrittää tunkea aina huutaen Rain ja Hopun väliin näiden painiessa. ;) Nytkin Rai ignoorasi ison merlen tehokkaasti, puuhaili vain omia juttujaan eikä ollut huomaavinaan Naurua, joka hiippaili sen perässä. Meni ehkä vartti ennen kuin Rai pysähtyi, vilkaisi Naurua ja heilautti häntää. Naukuparka oli ihan hämmentynyt kun ennen niin vastahakoinen Rai rupesi sinkoilemaan ihmisten ympärillä ja tökki sitä leikkimään, selvästi Rai sekosi! Kyllä kaksikko saikin aikaan kivat takaa-ajot, välillä kävivät repimässä Pihkaa mukaan ja jatkoivat taas rallattelua. Ai kun oli kivaa!

Juoksukisailun jälkeen tehtiin vähän rallyjuttuja. Rai sai tehdä pari ihan yksinkertaista alo-luokan kylttiä ja kylttien ohi seuraamista. Vähän oli tahmea fiilis ja eteentulot vinoja. :P Namiteltiin myös oikean puolen seuraamista ja pientä paikkista samalla kun pennut tekivät luoksetuloja.

Ajettiin vielä palauttamaan auto ja käveltiin puolisen tuntia kotiin, siihen päälle Tirpun lenkki niin olin valmis sammumaan yöunille. Sen takia ei juurikaan ehtinyt ajatella lauantain luonnetestiä. ;)


Lauantaina 11.10. oli tosiaan luonnetesti, josta löytyy erikseen postaus. Käytiin iltapäivällä vain pikaisesti pyörähtämässä kotona ennen kuin lähdettiin lenkille Joannan ja Koda-sheltin kanssa. Joanna kävi tutustumassa Raikuun ja vilkaisemassa millainen otus tuo oikein on, hui tästä se lähtee.. ;) Pari tuntia vierähti höpisten Raikusta sun muusta, vähän eksyen metsään ja tuli siinä vähän treenattua tokoakin. Rai ihastui vähäsen Kodaan ja tunne näytti olevan molemmin puoleinen, ihana uusi painikaveri!

Tokossa Rain tahmeus jatkui, mutta tsemppaus oli hurjan mukavaa. Nouto sujui nopeahkolla laukalla, eteentulot olivat melko nopeita ja seuraamisessa näkyi hyvää fiilistä, mutta se ihan viimeinen terä ja voima puuttui kaikista liikkeistä. No, koira meinasi jo nukahtaa kentän laidalle niin ehkä pienen vetelyyden ymmärtää. ;)

Tirpu palautui päivähoidosta melkein samaan aikaan kuin me päästiin kotiin, mutta ei ehditty halia kauaa ennen kuin mä jatkoin matkaa seuraavaan paikkaan. Koirat saivat levätä. :P

Sunnuntai 12.10. oli kaikkien lepopäivä. Ai kun kivaa laiskotella koko päivä koirat kainalossa. Laiskottelu jatkui kyllä koko alkuviikon, ei ole löytynyt fiilistä tehdä edes pieniä viilaustreenejä. Kyllähän niitä ehtii myöhemminkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti