Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

Intopiukean aussien aamutreenit

Blogin luonnospino vain kasvaa, nyt mennään jo numerossa 18! Sen sijaan että julkaisisin niitä, heitetään tähän väliin pieniä aamutreenivideoita. Koirat saivat aamuruokansa temppujen kautta ja varsinkin Raikun tekemisessä näkyy pientä intoa ruoan takia. Videoita tuli sen verran monta niin julkaisen ne kahdessa erässä, aloittaen sekopää-Raikkiksesta.

(Sängyn alla olevasta tavaramäärästä ei tarvitse välittää, niiden tehtävä on lähinnä estää koiria nukkumasta sängyn alla ja naarmuttamasta lattiaa....)

Kuva, joka aiheuttaa aina kamalan naurukohtauksen.
Seuraamisessa Raiku yrittää kovasti pitää pakan kasassa. Muutama piippaus joo, samaten tuo kamala pepun ennakointi olisi kiva saada pois. Paikka piti yllättävän hyvin, vaikka Raiku oli välillä räjähtämäisillään. Vähän lisää tarkkuutta, mutta pakko sanoa miten paljon tykkään tuosta sen täpinä-asenteesta. <3 Onhan siinä ne omat huonot puolensa, mutta mieluummin näin päin. Raikun sekoaminen yhdessä sivulletulossa (se missä se hyppii sängylle) kuvaa hyvin sen fiilistä, ilme oli ihan sorii mut pakko purkaa tää into jotenkin. ;) Hallitreeneissä se olisi varmaan painattanut vähän aikaa lelu suussa mun ympärillä. Ohjaajasta taas, mä näytän kaikilla videoilla ihan robotilta ja tosi jäykältä, hmmh.

Jäävissä ei nyt voinut odottaa suurta nopeutta liukkaan lattian takia, vaikka yritin tähdätä Raikun matolle. Kuitenkin aika jees! Yksi istuminen jäi seisomaan, koska yritin tehdä ilman askellusapuja, seuraava yritys kunnon painonsiirrolla toimi taas. Noh, istumista tehdään ehkä kolmen kuukauden välein niin ihan kiva! :D



Kakeissa tekniikka kaipaa vielä vähän hiomista. Istuminen löystyy aika herkästi, mutta on se paljon parempi mitä syksyllä. Väliin vähän Raikun sooloilua. ;) Kurren kautta istumiset ja maahanmenot näyttävät videolla kamalilta, mun nyrkki on kokonaan Rain suussa ja tuo pupeltaa mun sormia minkä ehtii. Ei se tunnu noin pahalta mitä näyttää!

Noudoissa/pitämisessä näkyy nyt ne meidän ongelmat. Ote on tosi löysä ja jos korjaan Raikua tiiviimmäksi eteen, se mälvää. Häiriökädet se kestää melko hyvin, leuan alta silittäminen oli selvästi vaikein ja siinä se herpaantui. Ei kuitenkaan enää sylje esineitä pois suusta heti kun mun kädet lähestyvät! Jos tämä on edistystä, saa vapaasti kuvitella lähtötilanteen. :D Raikun pää kääntyy aina kivasti ruokaa kohti. :D



Hahah, Raikkis sai tehdä vähän hauskempiakin juttuja. Vikat hassuttelut tulivat viime lauantain rallytreeneistä, on vähän vaikeaa vaihtaa puolta kun on tottunut liimaantumaan siihen vasempaan jalkaan. :D Käsky oli muuten "tässä", joka tarkoittaa et pysy siinä metrin päässä hallitusti, käytössä lähinnä lenkeillä. Rallyseuraamiseen vasemmalla pitäisi saada oma käskynsä. Oikealla seuraaminen on ihan alkeissa, videolla näkyy miten Raiku istuu ja kävelee samaan aikaan. :D Paikka sillä on sentään ihan sopiva.



Vikaksi Raiku sai etsiä matolta 5 ja 10 sentin kolikoita. Yksi video piti poistaa, koska se oli niin epätarkka, toinen jäi tuonne koska ilmaisu oli niin kiva. Ekalla lähetyksellä oli vähän epävarma mistä etsiä, koska lähetin sen kauempana musta. Muut olivat suoraan perusasennosta ja siinä toimi normaalisti. Ekalla kerralla myöskään ilmaisu ei ollut aivan korrekti, koska Rai sylkäisi kolikon pois etutassujen välistä. Oma moka, kun palkkasin.


2 kommenttia:

  1. Mut eiks se oo niin, että sä oot robotti ja Raiku on super nopia, joten yhdessä olette normaalivauhtinen koirakko? Itse tykkään katso tuota Raikun habitusta, koska se muistuttaa oman tollerini työskentylyä silloin kun se oli vielä nuori. Olen siis puolueellinen :) Yksi isovillakoiranomistaja myös kehui jo Gatsbyn tekemisintoa eli tarvitsee näyttää hänelle varmaan nämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti juurikin noin! :D Tokossa ei sentään Raikun kanssa sählätä molemmat niin pahasti mitä agissa!

      On kyllä parasta kun koira tekee, tekee ja tekee samalla innolla ja väsymättä ties miten pitkään. ♥ Ihan luksusta!

      Poista