Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Metsässä

Vaihteeksi vain kuvia! Kamera pääsi ulkoilemaan kahtena päivänä metsään, mutta valo rupesi loppumaan kesken. Viikonloppuna ehkä lisää kameran ulkoilutusta, ensi viikosta lähtien pitää taas käyttää kaikki valoisa aika koulussa. Wipii. ;)

//Enhän mä osaa päivittää pelkkiä kuvia. ;) Raikkis teki eilen lenkillä pudotettua ja ei, palautus ei toimi vielä siinäkään. Heti kun kierrokset nousevat, leuka väpättää ja mun nahkahanska sai aika kovaa kyytiä tuon suussa. Etsimisen jälkeen tehtiin pari kertaa pelkkää pitämistä ja siitä eteentulo, nyt toimi. Palataan siis takaisin pitämiseen ja vaikeutetaan hiljaksiin.

Isompana uutisena Raikun MyDogDNA-tulokset tulivat tänään ja Raikkis on geneettisesti terve. ♥ Ulkonäöllisiä tuloksia pitää tutkia vielä vähän tarkemmin, mutta ainakin pystykorvageeni löytyy. :D Yleinen terveysindeksi oli 113 eli tähän asti testatuista keskivertoa parempi.





























4 kommenttia:

  1. Ihanat <3 Raiku on niiin kaunis!

    VastaaPoista
  2. Ei oo totta mikä kuva Tirasta! :D Ja Raiku on niin söpö! Onnea terveestä pystykorvasta :)

    VastaaPoista
  3. Voih, tuli kamalasti muistoja mieleen noita Tiran kuvia katsoessa, yhdessä vietetyt uudetvuodet muunmuassa <3 Ihania kuvia, ja onnea terveestä Raikusta! :)

    VastaaPoista
  4. Hih, kiitos! Molemmat koirat edustavat taas täysillä, erityisesti Tiran iloisia hymyjä on kyllä hauska katsella. :D

    Minttu, joo mullakin tuli mieleen uudet vuodet ja ne pitkät pelto- ja metsälenkit mitä tehtiin! Niistäkin taitaa olla aikaa joku 4-5 vuotta.. :P

    VastaaPoista