Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Kännykkäkameran testailua

Sama vanha idea eli laiskottelen treenipäivitysten kanssa ja viskaan niiden sijaan turhia räpsyjä koirien hölmöistä ilmeistä ja muista arkijutuista. Ostin viime viikolla uuden kännykän ja se lisäsi vähän räpsimisintoa :P Mun ruokakuvat päätyivät blogiin vain sen takia, että taustalla tuntuu aina näkyvän jompi kumpi koirista... Oikeastihan niillä oli syvällinen merkitys kun esittelin kavereille mitä olen syönyt. Kokeilin myös kuvien siirtämistä suoraan kännykästä blogiin eli saattaa olla vähän suttuista, testaillaan onko fiksu tekniikka vai ei!





















Team trikkiääliöt ovat nykyään ihan nimensä veroisia. Tyyppien söpöilystä saa harvemmin kuvia, koska vähintään toinen huomaa mun yritykset hivuttaa kännykkä käteen ja vetää heti parin metrin hajuraon toiseen. Kuvaan verrattuna normimeininkiä olisi se, että Raiku tunkee itseään Tiraa vasten, yrittää kellahtaa viereen samalla Tiran kuonoa lipoen ja hakkaa hännällä. ♥ Ja Tira joko katsoo vaivaantuneena muualle tai vilkaisee junnua ilmeellä "höntti".

On kyllä ihanaa katsoa kaksikon puuhailuja, tiettyyn pisteeseen asti. Nyt tyypit ovat keksineet yhdessä painimisen ja meillä saattaa olla iltaisin hirveä meteli sisällä, kun kauhuduo rymyää pitkin seiniä. Päästän leikin yleensä tiettyyn pisteeseen asti, mutta yksi ilta piti venyttää vähän niin sain videota. Video on tietysti toisessa kännykässä, mutta ehkä saan siirrettyä sen vielä jonain päivänä koneelle. Pääpiirteittäin leikki menee kuitenkin niin, että molemmat huitovat tassuillaan, Tira pitää helvetillistä meteliä, Raiku suhaa pitkin lattioita, välillä molemmat nousevat takatassuilleen (!) ja sitten äristään toisen niskassa. Raiku tosin ei koskaan pidä mitään ääntä ja on muutenkin fiiliksellä uskaltaakohan tuon kanssa leikkiä vai ei, Tira osaa todellakin pitää junnun kurissa ;) Tira on siis ihan messissä ja Raiku hammastelun sijaan yrittää tähdätä pusuja Tiran kuonoon.

Ruokailuun saa aina seuraa. Ihan kysymättäkin. Tuijottaminen on muuten Raikun ärsyttävimpiä tapoja: tyyppi tulee katsomaan aina kun mä syön ja napittaa siinä niin kauan kunnes ruoka on loppunut. Sen voisi tietysti käskeä pois...





















...mutta silloin Raikulle tulee tällainen ilme !




















Oikeastihan Raiku on ainaisella lihotuskuurilla ja nyt kaiken lisäksi täysin karvaton. Jopa Raikuksi.




















Pääkokki Tira yrittää pyytää lupaa maistiaiseen. Reppana.
Vastakohdat täydentävät toisiaan, Tira on taas ainaisella dieetillä. Sterkkaamisen jälkeen ruokahalu on tosiaankin pohjaton ja mä kopeloin päivittäin sen kylkiä ja tuskailen (mun mielestä) ylimääräisten pullukkakerrostumien kanssa.




Ja taas se kojootti. Raiku on mun mielestä kaunis, mutta tämä kuva on sellainen ettei edellistä kehua voi sanoa naama peruslukemilla. Voihan karvaton hörökorva.































Taas mun ja Tiran yhteiskuva, mutta ! Ison koiran paras puoli, päikkärit sylikkäin ja nojaten toisen lapaan tai lonkkaan. Berniä voi rutistaa ihan eri tavalla mitä miniaussieta ♥
Raikun pihaleikit...

2 kommenttia: