Sivut

torstai 26. syyskuuta 2013

Alokasluokka: check!

Raikkiksen vika alokasluokan tokokoe tuli ja meni. Pisteillä ei juhlittu, mutta raavittiin juuri ja juuri tarpeeksi kasaan koularia varten. Nyt täältä löytyy siis TK1 Wirneen Huutomerkki.



Tokokoe 21.9.2013 Kirkkonummi

Luoksepäästävyys 10
Korvat niskassa, häntä tamppasi maata, mutta persus pysyi maassa. Huh.

Paikalla makaaminen 9
Jäi maahan vinoon (pistevähennys) ja venkslasi pari kertaa lonkkia (häiritsi mua). Muuten tosi ryhdikäs ja tarkkaavainen, rivistä lähti yksi koira liikkeelle ja viereinen koira nousi istumaan, ei häirinnyt.

Seuraaminen hihnassa 7½
Helvetin sunnuntaikävely.

Seuraaminen vapaana 7
Teki mieli vääntää koiran hörökorvat rusetille, ihan kamalaa haahuamista. Rai irtosi yleisöä kohti mentäessä miljoona metriä mun sivulle ja näytti siltä, että meinaa juosta just kohta yleisön joukkoon. Myöhemmin tajusin, että mun sisko seisoi just meidän edessä...

Maahanmeno 9
Seuraaminen hyihyi, maahanmeno kait jees.

Luoksetulo 8
Kaksoiskäsky sivulletuloon, Rai jäi taas liian kauas ja ensimmäisellä sivukäskyllä korjasi tiiviimmäksi. Helvetti, tätäkin korjailtu pieni ikuisuus ja nyt se päätti taas hajottaa sen.

Seisominen 7
Halusin itkeä. Seuraamiseen lähtiessä Rai jäi haistelemaan (?????) jotain maasta ja sain peruuttaa pari askelta ja ärähtää sen mukaan. Stoppi taisi sentään olla hyvä..

Hyppy 9½
Ok.

Kokonaisvaikutelma 9
Tasaista ja hyvännäköistä menoa (??) pientä haahuamista lukuunottamatta. Teki mieli kysyä onko tuomari sokea. :D

Pisteitä 164 ja TK1. Tuomarina Timo Pussinen.

Voihan rakki. Mulla oli kurja olo kehän jälkeen, sellainen itkuisen kiukkuinen. Ikinä mennyt noin huonosti liikkeet ja saatiin se pirun koulari niin ei päästä enää paikkailemaan aloon. No, ykköstulos on aina ykköstulos ja niin edelleen, nyt kuono kohti ylempiä luokkia.. Raikkis oli kehän jälkeen ihan oma jeejee-itsensä ja sai retuuttaa pitkän aikaa frisbeetä, ei siis tuntunut reagoivan mun ärsyyntymiseen mitenkään. Kotimatkalla autossa se taas kiipesi puoliksi mun syliin ja jäi perusteellisen kasvopesun jälkeen väkisin nukkumaan siihen, tiedä sitten oliko se normiRaikua vai yrittikö se lepytellä mua korvat niskassa. Kisapaikalla ei jouduttu onneksi jännittämään kauaa tuloksia, koska Marika kävi kurkkimassa pisteet heti kun päästiin kehästä ulos. Pääsin heti kiroilemaan ja purkamaan fiiliksiä kaikille jotka jaksoivat kuunnella. ;) Kännykästä löytyisi video, mutta en ole pystynyt katsomaan sitä vielä. Tuskin katson ikinä. :P

Mulle tuli selvästi tokoähky, pelkästään treenaamisen ajatteleminen on ällöttänyt koko viikon. Ollaan silti tehty kaikkea pientä kivaa, vähän merkkiä, kontaktipönötystä, kakejen vaihtoja ja stoppia.. Näin sitä taukoillaan. ;) Tänä aikana olen saanut järjestettyä mielessäni pientä aikataulua tulevaisuutta varten, avoimeen yritetään vasta ensi keväänä tai kesänä, nyt korjataan pieleen menneitä perusjuttuja. Samaten rally saa odottaa molemmilla koirilla ensi kesää, koska olen laiska ja ahne. Kisoja järjestetään meidän lähellä niin huonosti loppuvuodesta niin ei ole järkeä startata avoimessa tulosten jäädessä kuitenkin epävirallisiksi. Mieluummin katsotaan tilannetta uudestaan lajin virallistumisen jälkeen, sitä odotellessa ainakin Tira saa opetella ylempien luokkien kylttejä. Eiköhän siinä ollut tämän vuoden kokeet. :P

On Raikkis silti aika ihana.

4 kommenttia:

  1. Onnea koularista! :) Tokoähky on tuttu juttu! Iskee aina säännöllisin väliajoin! Toisaalta syksyisin jaksaa tokoilla, kun tietää, että talvella ei tosiaankaan tule tehtyä yhtään mitään sen lajin eteen :D Meillä oli viime talvena tokoilu erittäin löysää ja velttoa lokakuusta aina maaliskuulle asti :D

    Asutteko muuten jossain pk-seudulla? Tulkaa joskus treenaamaan? :)

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tätäkin kautta! Raikkis on huippu <3
    Teille löytyy haaste: http://stellanovan.blogspot.fi/2013/09/haaste.html ;)

    VastaaPoista
  3. Huippua, onnea täälläkin! :-) Teille on haaste; http://toiveestatodeksi.blogspot.fi/2013/09/11-kysymyksen-haaste.html !

    VastaaPoista
  4. Kiitos onnitteluista ja haasteista, ovat työn alla. :P

    Sarianne, niinpä! Sama juttu maastojen kanssa, pitäisi ryhdistäytyä siinäkin suunnassa ennen lumen tuloa. Juu asutaan länsi-Vantaalla, treeniseura kelpaa aina! Heitän sulle vaikka fb:ssä kaveripyyntöä. :)

    VastaaPoista