Sivut

torstai 25. heinäkuuta 2013

Keskiviikkona 24.7. päästiin parin viikon tauon jälkeen vepeen. Ehdittiin tehdä kolme kierrosta, Raikulle veneen haku, hyppy veneestä sekä hukkuva.

Veneen hakua otettiin ekaa kertaa isommalla veneellä ja yhdellä ihmisellä. Ensimmäisellä toistolla matkaa oli n. 15 metriä ja Raiku sai pienen hetsauksen köydellä ennen aloitusta. Odottaminen onnistui suht hiljaa kun mä roikuin sen pannassa kiinni, namittamalla malttoi pitää myös peppua maassa. Luvalla lähti hyvin liikkeelle, otti soutajalta köyden ja kääntyi takaisin rantaan. Tässä tapahtui jotain, koska Raiku otti kiintopisteeksi n. kahdeksan metriä maalilinjasta liikaa vasemmalle suoraan kohti kahta valkoista venettä. Mä sain huutaa ja huitoa niin paljon kuin jaksoin eikä Rai edes vilkaissut. Palkaksi se sai repiä vähän aikaa köyttä ennen kuin otettiin uudestaan. Toisella kerralla pidennettiin matkaa aina 30 metrin poijulle ja Rai teki aika samanlaisen suorituksen, lähti hyvin, otti köyden nätisti ja veti veneen ihan liikaa vasemmalle. Voin olla kuitenkin supertyytyväinen siihen miten se jaksoi vetää, punainen vene on aika painava. Pieni sisupussi!

Toisella kierroksella siis veneestä hyppy 30 metristä. Osasin melkeinpä odottaa ongelmia, koska Rai ei ole hypännyt pariin viikkoon. Heti kun annoin käskyn, appari päästi irti ja Rai seilasi itsensä veneen reunalle. Siinä se makasi nätisti ja tuijotti mua, oli kuulemma tärissyt vähän (jännitti, innostui, oli kylmä?). Muutaman huudon ja lelun heittämisen jälkeen se kuitenkin hyppäsi ja suuntasi taas liikaa vasemmalle. Sieltä se kipitti nätisti rantaa pitkin maalilinjalle ;)

Kolmanteen kierrokseen siirtyessä Rai oli vähän viluisen tuntuinen eikä ihme, merivesi oli jo aika viileää ja ilma suht kolea. Ekalla kerralla hukkuva vietiin 30 metriin ja Rai haukkui ja vikisi puolet ajasta mitä sinne kesti soutaa. Lähti tosi hyvin liikkeelle ja ui niin nopeasti mitä pystyi, mutta hukkuvan luona ei tarttunut patukkaan vaan kääntyi takaisin rantaan. Myöhemmin juteltiin siitä niin patukka oli kuulemma käynyt veden alla Raikun tullessa lähelle, koska hukkuvan oli tarkoitus tulla vatsallaan takaisin. Rai oli hämmentynyt siitä ja ui yksin rantaan. Toisella yrityksellä sillä kesti vähän aikaa lähteä ja mä saatoin sitä veteen suunnilleen mun polviin asti. Pienellä kannustuksella se lähti uimaan ja nyt tarttui hyvin patukkaan. Tuominen näytti rannalta katsottuna hyvältä, mutta hukkuneen kanssa juteltua tuli taas pieni nääh-fiilis. Pirjo oli kuulemma työntänyt Raikua patukkakädellä oikealle ja vielä kauhonut toisella kädellä lisäavuksi ja silti Raiku meinasi työntää liikaa vasemmalle. Nyt isoilla avuilla se tuli aika keskelle maalilinjaa. En tiedä miksi se nyt kiinnostui siitä vasemmasta puolesta, mutta kyllä mä myhäilin vähän aikaa kun purettiin hukkuvan toista treenikertaa. Raiku 16 kg pärjää kyllä puhtaasti hurjan sisunsa ansiosta ♥

Vähitellen myös matkakuume alkaa nousta, torstai-iltana lähdetään Raikun kanssa tämän kesän lomareissulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti