Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

W-treffit

Vietettiin taas aurinkoinen päivä Wirnistelijöiden kanssa. Paikalla olivat Rai, Pihka, Hoppu, Jocke, Nova, Nessa, Nauru, Inari, Musti, Vitra, Bonnie ja Hugo-vesiäinen sekä paljon uusien W-pentujen odottajia. Suunnilleen noin ;) Oltiin varmaan aikamoinen näky Röykän kaduilla!





Koirien alkurallattelujen ja pienen tutustumisen jälkeen koukattiin pellon kautta riehuttamassa koiria. Juokseminen jäi aika köyhäksi kuumuuden takia, mutta saatiin siellä pari spurttia aikaiseksi. Ei se silti vastannut ihan todellisuutta ;) Pellolta siirryttiin tottistelemaan kentälle edelleen paahtavassa kuumuudessa. Koirat saivat ensin ryhmäpaikkiksen vähän tavallista laajemmassa mittakaavassa, eipä tullut laskettua monta siinä rivissä loppujen lopuksi oli. Otin Raikulle alkuun lyhyemmän välimatkan parin kuukauden paikkistauon takia, mutta koska nuuhkuttelusta, vilkuilusta tai liikuskelusta ei näkynyt merkkiäkään niin pidensin matkan samalle tasolle muiden kanssa. Rai sai pari välipalkkausta, mutta ei se näyttänyt erikoisemmin tarvitsevan sitä. Huh, vielä häiriöiden lisäämistä niin eiköhän se olisi siinä.

Rai sai päälle tunnin tauon ennen kuin otettiin pari pätkää seuraamista Pipsan katsoessa tuon edistämistä. No tietenkään se ei edistänyt nyt, mutta pudotti kontaktia ja löysäili erityisesti vasemmalle käännöstä. Kontaktia saatiin nostettua vähän paremmaksi lelulla ja vasemmalle käännöksiin auttoi mun kävelyn muuttaminen, mutta olihan tuo ihan lahna normaaliin verrattuna. Loppuun tehtiin yksi eteentulo lyhyeltä matkalta, ihan jees mutta voisi se silti olla väääähän tiiviimpi :P

Koirille ammuttiin viereisessä metsässä pareittain muutama laukaus tottistelun ohessa. Rai kuuli ensimmäiset laukaukset jo kentällä, mutta höristi lähinnä korviaan ja vilkaisi metsän suuntaan. Raiku pääsi omalla ampumisvuorollaan Novan ja Hopun kanssa (pieni välimatka toisiin) kuuntelemaan eikä se siellä vähän lähempänäkään reagoinut mitenkään. Se näki kyllä kun Laura käveli metsään ja piippasi siinä vaiheessa vähän, mutta ilmekään ei värähtänyt kun itse laukaukset kuuluivat. Metsästä mentiin suoraan takaisin kentälle leikkimään frisbeellä, kun kuului seuraava sarja. Ei taaskaan reaktiota vaan Rai roikkui lelussa ihan samalla tavalla kiinni :)



Vikana etappina oli jäljestäminen vähän harventuneen porukan kanssa, koiriakin taisi olla enää seitsemän mukana ;) Raikun jälki oli Maijan tekemä purkkijälki, sama idea mikä tiistain treenissä. Jälki vanheni ömm, jonkun aikaa (30-60 min?) ja oli päälle 200 metriä pitkä. Tai sinne päin. Rai lähti ihan hyvällä moodilla, vähän meinasi possuilla alussa mutta nappasi jäljen alun aika hyvin. Se näytti pysyvän tosi hyvin jäljen päällä ja vaikka teki muutaman kerran pientä tarkistuskaarrosta, palasi aina hyvin takaisin. Vaikeaksi homma muuttui puolenvälin jälkeen, kun meidän jälki ristesi toisen jäljen kanssa ja Rai lähti tarkistamaan sitä. Jarrutin ja kutsuin takaisin niin Rai pääsi taas kiinni omaan jälkeensä. Sama tapahtui vielä uudelleen lähempänä kolmospurkkia ja Rai hyytyi hetkeksi kun kutsuin sen taas takaisin ja yritin antaa sen ratkaista ongelman itse. Iiihan pienellä avulla se löysi taas oman jäljen ja ilmaisi purkin noin metrin päästä. Kolmospurkin jälkeen tuli pieni polun ylitys (hyvä) ja vika purkki aika pian sen jälkeen. Ilmaisut olivat aika hyvät, Rai tarkensi nätisti ja pienen tökkimisen jälkeen putosi maahan. Ei myöskään varastanut liikkeelle vaan lähti jatkamaan käskystä.

Aika huippuRakki! ♥ On se vaan hieno ja kyllä oma motivaatio nousee tällaisten treenien jälkeen. Kunhan vaan joku potkisi mut ulos tallomaan niitä jälkiä!

Huh, päivä oli pitkä ja rankka, mutta todella hauska! Näyttäisi tulevan kivaa lisäystä W-porukkaan tämän päivän perusteella ;) Rai nukahti jo autossa mun jalkoihin ja jatkoi unia aika tehokkaasti myös kotona. Myöhemmin illalla piti kyllä tuoda jo lelua mun jalkoihin ilmeellä "leikitääänkööö", valitettavasti mä olin jo aika puhki.

Olin aika laiska kuvaaja, mutta muutama otos löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti