Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Blogiähky

Mitä enemmän olisi kirjoitettavaa, sitä tuskaisempaa on aloittaa uusi teksti. Muistelen myös viime keväänä olleen pientä bloggaustaukoa, tänään tavoitteena on saada edes jotain julkaistua. Nyt näytti tulevan tasan kuukausi postausten väliin, hups. ;)

Kirjoittamatta on jäänyt ainakin yksi paimennuskerta, paljon aksaa, paljon tokoa, BH-kurssin aloitus, haku-, jälki- ja viestitreenit sekä rallytokon koordinointikerta. Huhhuh. Vielä vähän fillarointia, hassuttelutemppuja ja normaalit lenkit niin ei me sentään olla laiskoteltu blogitauosta huolimatta. ;)

Näin yleisesti todettuna arki rullaa normaaliin tapaan. Nyt prioriteettina on saada puristettua vikat kouluhommat keväältä niin ehditään lomailla ehkä viikko ennen töiden alkua. Luksusta siihen verrattuna mihin olin varautunut!

Alla kaksi aksavideota, jotka ovat odottaneet jo jonkin aikaa julkaisua. Meidän luottokuvaaja sai asetettua videot ladattaviksi niin sain kopsattua ne omalle youtube-tilille. Molemmat Akatemia-treenejä keväältä.

Ensimmäinen video on 28.3. treeneistä (blogikirjoitus), radan ensimmäinen puolisko eli esteet nro 4-12. Mun hiipparointia on hauska katsoa, oikeastaan tykkään videolla Raikun kepeistä. Niistä kun ei ole juuri ollenkaan videoita!


Toinen video on 18.4. pitkältä perjantailta. Saatiin juosta sen illan treeneissä paljon, en edes laskenut monta kertaa tehtiin esim. alkupätkä, koska mä mokasin aina valssin kutosen jälkeen. Oli niin vaikeaa kohdistaa oma rintamasuunta oikein, mutta lopulta se napsahti kohdilleen. Muita ohjauksellisia pointteja illan radassa oli lähettää koira kolmosen vierestä neloselle ja renkaalta takaakiertoon, loppuhuipennuksena eteen irtoaminen.

Ja huh, miten tykätään huutaa yhdessä. ;)


Aloitetaan tauon jälkeen kevyesti. Vielä riittää juttua niin luonnoksissa kuin mun muistissakin, jos blogi heräilee kevättauoltaan.

 Tiran synttärilahjat ♥ Se tykkää tuhota pehmeitä leluja niin sai niitä ihan kaksi kappaletta! Sininen on tosin todella kestävä, vieläkin ehjä. ;)

Väsynyt agiliitäjä odottamassa bussia

3 kommenttia:

  1. Priya meni ihan sekaisin kun katsoin noi teidät videot :D Hienoa menoa! Ihana toi viimenen kuva, näyttää kun Raiku hekottelis vähän kameralle!

    VastaaPoista
  2. Raiku XD ♥ Ihana! Itse en uskalla videoita katsoa kun tuo ääniherkkis Kuti on kylässä ja nostaisi varmasti metelin. :-D Pitää katsoa myöhemmin.

    VastaaPoista
  3. Haha, Raikun aksaaminen aiheuttaa suuria tunteita! :D

    Raikulla oli juu pieni "awkwaarrddd 8))" -hymy. Nukkui niin nätisti ennen kuin nousin ylös ottamaan kuvaa ja herätin pienen.

    VastaaPoista