Sivut

torstai 28. elokuuta 2014

Tylsät

Kännykkään ilmestyi parissa päivässä toista sataa kuvaa, kun innostuttiin vaihteeksi kaveriporukan kanssa kuvaamaan arkisia asioita ja jakamaan niitä toisillemme. Yllättäen mun arkikuvissa esiintyi aika usein pari mustaa otusta. Kun ei olla tehty juuri mitään muuta niin jaetaan muutama näistä arkikuvista.

Pakko myös kehaista karvaotuksia niiden hyvistä pääkopista ja kärsivällisyydestä. On ollut tosi tylsiä viikkoja, mutta niin nuo vaan jaksavat olla kiltisti.

Kuvat tiivistävät siis kuluneet viikot: koirat nukkuvat, koirat käyvät lenkillä. Vielä me noustaan tästä treenimasennuksesta ja lopetetaan piiitkä kesätauko!

Datakoira. Mitä lähempänä, sen parempi. ♥


Uniberni!

Possuberni. Söin sämpylää ja Tipsu heräsi. ;)

Sisar Hento Musta ♥ Rai on maaninen mun haavojen suhteen, uusin kohde on varvashaava (kaikkea sitä jakaakin blogissa..). Sitä nuollaan, nuuhkitaan, hoidetaan, tökitään, nuollaan lisää. Tauotta. Ja kun kiellän, Päksy näyttää surkealta. Kuinkakohan monta kertaa on pitänyt vaihtaa laastari, kun pikkukoira on huomaamatta ehtinyt nuolla sen läpimäräksi?

Maailman sö-pö-in ! Rullakoira!


Maailman kaunein berniotus !



Alla vielä videota Raikun pää maassa -tempusta.

Kuvaaminen oli... Haastavaa.
Olin vaihtanut jo yökkärit päälle eikä tehnyt mieli esiintyä itse videolla, siksi vaihdan parikin kertaa paikkaa. Raiku haluaa vielä kovasti tulla mun lähelle niin suurimman osan ajasta siitä näkyy vain puolet. Ja kamerasta loppui muisti juuri kun päästiin pidempiin pää maassa -aikoihin. Harmittaa, koska alku meni pelkän pään laskemisen palkkailuun, temppu kun on ollut hautumassa koiran päässä melkein pari viikkoa.

No, näkyy videolla sentään koiran heiluva häntä ja puolikas jyrsis-ilme! Ja sillä oli hurjan kivaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti