Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Kolme muskettisoturia videolla

Videotodisteita Raikun ja Nessan söpöstä nujuamisesta! Aika paljon nätimmin Raikkis leikki mitä veljiensä kanssa, äpen kanssa pitää vähän varoa. ;) Myöhemmin tulossa lisää kuvia kolmikosta, hoitolaisethan lähtivät kotiinsa jo maanantaina.

Tästä se alkoi! Ensimmäiset pyörähdykset jäivät videoimatta, kun hämmästyin niin paljon. Tyttöjen kieriessä Hoppu retkotti mun sylissä. ;)



Toisella videolla Nepe houkutteli Raikun pois Hopun kimpusta. Pienen ahdistelukierroksen jälkeen Hoppu kiipesi taas mun syliin ja pyöriteltiin yhdessä silmiä lattialla pyörivälle kaksikolle.



Kolmannella videolla mun mielestä hauskinta on katsoa Raikun pohdintaa siitä kumman kanssa sitä oikein leikkisi (kohdasta 00:35 lähtien). Tälläkin kertaa äpe voitti!



Neljännen videon teema on "nujerretaan Raikkis". Mietin jossain vaiheessa pistänkö pelin poikki, mutta aika siististi leikkivät ulkopaineihin verrattuna. Tennispalloa on myös hauska seurata. ;)



Ulkoleikeistä ei oikein tullut videota, mutta meno oli aika hurjaa. Kaikki kolme pyörivät samassa kasassa, kaikki haukkuivat ja kaikki juoksivat ihan päättömästi pitkin metsiä ja peltoja. Hauskaa katsottavaa, vaikka välillä teki mieli sulkea silmät kun kolmikko väisteli puita ja yritti samaan aikaan taklata toisensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti