Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Raikkis veti taas vaihteeksi lauantain agitreenit täysillä läpi. Aloitettiin kepeiltä ja ensimmäiset kolme kertaa kaatuivat joko Raikun varastamiseen, keppien kiertämiseen tai täysillä verkkoja päin rysäyttämiseen. Kun pahin yli-innostus oli kulunut pois niin Rai malttoi suorittaa kepit kunnolla. Vähän oli vaikeuksia saada sitä vauhtia hidastettua sen verran keppien aloituksessa ettei tosiaan lentänyt päin ensimmäistä verkkoa. Pikku sinko!

Ohjatusti jatkettiin takaaleikkausta ja edettiin taas pieni askel eteenpäin. Tehtiin erilaisia variaatioita yhdistelmästä aita+putki+takaaleikkaus, pääpaino kuitenkin takaaleikkauksella esteiden välissä. Raiku oli hyvä kun mä olin selkeä, mutta pieniä vaikeuksia sillä oli irrota esim. silloin kun mä olin sen takana/takaviistossa. Se ei ihan vielä hahmota poispäin irtoamista jos lelu ei ole näkyvissä jossain edessä, mutta eiköhän se siitä.

Pimeä putkikulmatreenissä Raiku veti vaihteeksi jotain omaa showtaan eikä osannut mennä putkeen. Helpoista kulmista meni hyvin, mutta heti kun otin pari milliä taaksepäin ja lähetin niin pentu vetäisi kolme pomppuloikkaa putken yli ja parhaimmillaan jäi seisomaan putken päälle. Tehtiin siis helppoja juttuja ja jätettiin loppu hautumaan parempaa päivää varten.

Puomin kontaktit olivat ihan ok.

Treenien jälkeen tehtiin tuttuun tapaan melkein tunnin lenkki Pihkan, Hopun ja Nessan kanssa. Ai että koirilla oli hauskaa rymytä hangessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti