Sivut

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Laskelmia

Tänään oli tarkoitus raapustaa kasaan perjantain ja lauantain treenikoosteet, mutta ennen bloggerin avaamista erehdyin harjoittamaan tulevan kesän treenimaksumatematiikkaa, ei hyvä.

Tämän kesän treeneistä maksetaan yhteensä melkein 1000 €. Oikeasti.
(siis melkein, jätin siihen vielä satasen verran varaa, jos unohdin vaihteeksi jonkin kurssin...)

Pelkistä treeneistä, mahdolliset kisamaksut tulevat vielä erikseen.


Opiskelijana ja muutenkin pakollisten menojen takia kuukausittain miinusbudjetille jäävänä sydän hypähti kurkkuun, päässä humisi ja parkaisin niin kovaan ääneen, että pikkuaussie heräsi uniltaan ja kömpi viereen katsomaan mun laskelmia. Vähän teki mieli myös itkeä, kun ajattelin kuihtuvaa pankkitiliä.

Tarkkoja summia en pui sen enempää julkisesti, mutta karkeasti katsottuna suurimmat rahasyöpöt ovat aksa (n. 450 €), paimennus (n. 105 €) ja toko (n. 70 €). Muut kulut koostuvat seuran vapaaharjoittelukortista, rallytokon kimppatreeneistä, flyball'sta, BH-kurssista ja vepestä.

Yhteensä siis seitsemän eri lajia, joissa olisi tarkoitus saada ohjattua koulutusta/ koordinoitua kimppatreeniä. Koulutukset tapahtuvat touko-syyskuun välillä. Kaksi eri agikoulutuspaikkaa (seuran ja yksityinen), kaksi tokoryhmää (ohjattu toko ja kisatreenit). Lisänä vielä sennentokot, joiden olematonta maksua (20 €) en laskenut edes mukaan.

Kesäksi näyttää siis riittävän puuhaa, mutta kyllä kirpaisee katsoa omia laskelmia. Paras pitää siis harrastaminen rentouttavana, koska muuhun hauskanpitoon ei ole enää varaa. ;)

Mikä pointti tässä vuodatuksessa oli? Harrastaminen ja kaikki kiva maksaa. :D Onhan tämä taas eräänlaista sekopäisyyttä käyttää pieni omaisuus yhden koiran (!!) treeneihin, mutta mitä sitä ei tekisi rakkaan hörökorvan ja yhteisten harrastusten takia. ♥

Nyt on pakko halia Raikkista (koska Tira ei ole kotona) ja syödä vähän suklaata. Josko toivun tästä järkytyksestä.

((Vielä järkyttyneempi lisäys tekstin lukemisen jälkeen: nyt summa tuntuu jo pieneltä kurssien määrää ja pitkää ajanjaksoa ajatellen. Voi apua, en tiedä onko se hyvä vai huono juttu.))

Pakko laittaa Hoppu-veljen reppanakuva korostamaan tekstiä, sisko oli kaikissa kuvissa niin iloisen näköinen. Psst, kuvassa näkyy muuten kolme aussieta dataamassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti