Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Rai-videointia

Pitkästä aikaa Raikun tokovideota alkuviikolta. Näiden lisäksi löytyy pieni pätkä Tiran treenikatsausta, mutta ne voisin koota eri postaukseen. Jos jaksaisi joskus jopa julkaista ;)


Ekat pätkät lähetyksiä namialustalle. Leikkasin aika paljon odottelua pois, koska ennen jokaista lähetystä pidin Raikun aika kauan istumassa perusasennossa ja palkkailin ryhdikkäästä istumisesta. Seisomaan pysäytykseen kokeilin paria eri tekniikkaa, koska tajusin ettei se osaa pysähtyä seisomaan kauempana musta :D Vielä näkyy paljon liikkumista ja hiippailua, mutta ei yhtään hullumpi kun ottaa huomioon sen kokeilevan pysähtymistä ehkä ekoja kertoja esteen takana :D Ja nähtiin siellä yksi maahanmenokin heti käskyn kuultua ;) Toistaiseksi namin heittäminen heti käskyn antamisen jälkeen näytti toimivan parhaiten.

Ihan lopussa pientä korkeamman hypyn kokeilua. Tira teki samalla korkeudella irtoamistreenit omassa pätkässään ja toi on ehkä Tiran koekorkeus tai vähän ylikin (60 cm). Korkeudessa ei ongelmaa, mutta jatkoa ajatellen voisin ottaa alkuun lisää tilaa ennen estettä.


Kootut selitykset pätkittäin:
Ensimmäisessä näkyy Raikun seuraamista ylimääräisen häiriön kera ;) Tiran ei todellakaan ollut tarkoitus tulla palloilemaan mukaan, mutta intopiukea berni ei kestänyt olla tauolla (oli siis ottanut treenipätkän Raikua ennen) vaan halusi osallistua. No, Rai toimi silti ihan hyvin ja pysyi sinnikkäästi mukana, vaikka Tira tunkikin viereen. Videolta katsottuna se ei näyttänyt ihan niin pahalta mitä luulin, mutta näkyy siinä silti hyvin Rain törkeä edistäminen ja huonot perusasennot. Niin ja Raikun alkupomput jätin näkyviin sen takia, jos joku haluaa nähdä sen intoilut ilman erikoisempaa hetsaamista ;) Frisbee on paras, t. varsin rauhallinen Rai.

Toinen ja kolmas pätkä on seuraamista ilman berniä. Taas näkyy huonot perusasennot ja r u m a  edistäminen. Oma huomio pätkästä, että voisin yrittää vapauttaa lelun vielä enemmän taaksepäin, nyt Rai pomppaa vähän eteenpäin. Käännökset voisivat olla tiiviimmät. Kontakti näytti yllättävän hyvältä (paitsi se mun kasvoihin tuijottaminen), ei yhtään niin laamailulta miltä se tuntui videota kuvatessa. Pieni hidas pätkä on ihan jees, se tuli kuvattua lähinnä lauantain rally-radan takia kun halusin nähdä osaako tuo seurata hitaassa kävelyssä.

Neljäs pätkä on liikkeestä seisominen. Ihan jees, vapautus suoraan takapalkalle.

Viides pätkä on maahanmeno ja tämän kanssa taisteltiin pitkään. Raiku tarjosi todella monta kertaa pelkkää seisomista ja otettiin väliin pelkkää läheltä maahanmenoa. Aikani ihmettelin Raikun käytöstä kunnes lopulta silmät osuivat sen tassuihin. Raukalla oli ruusun oksia takertuneena sisäreisiin ja persvilloihin, ei ihme ettei maahanmeno maistunut :/ Kiltisti se oli kuitenkin tehnyt kun annoin voimakkaammat avut, voi raasua. Maahanmeno on muutenkin hidastunut tosi paljon eli videolla se on aika normi. Seuraaminen on tosi huonoa, koska lämmin ilma ja miljoona toistoa verotti jopa Raikun voimia. Tuohon seuraamispätkään taisin lähettää sen ensin kiertämään kukkaistutuksia ja otin suoraan liikkeestä sivulle. Nopeutta pitäisi saada lisää, varmaan myös tekniikkatreeniä enemmän.

Vikat pätkät ovat luoksetuloa. Tilaa oli rajallisesti ja se näkyy myös vauhdissa (hiiidas). Eteentulot olivat aika huonoja, koska jouduin korjaamaan niitä lähemmäs toisella käskyllä. Palkkana frisbee lensi mun selän taakse. Ei siinä muuta kuin enemmän tilaa -> lisää vauhtia ja eteentulojen hiomista taas erikseen. Plääh ;)
Ja ei, yleensä mulla ei ole kädet + lelu selän takana, mutta nyt en saanut tungettua frisbeetä mihinkään järkevästi.

Vaikka mä nostin esille lähinnä ne huonot ja parantelua kaipaavat kohdat, on Rai tasoltaan ihan jees. Ja ihan huippuotus, vaikkakin niiiiin rauhallinen juoksuisena ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti