Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

PikkuRakin läpivalaisu

Kaksi päivää synttäreiden jälkeen Rai ja neljä sisarusta läpivalaistiin Tervakoskella, kuvaajana toimi Rain omistaja/kasvattaja Laura. Virallisesti Raikulta kuvattiin lonkat, kyynärät ja osa selkää ja epävirallisesti olat, loppuselkä ja kopeloitiin polvet. Edellisestä punnituksestaan Raiku oli laihtunut muutama sata grammaa ja painoa oli minimaaliset 15,7 kg. Päiväannokseen lisätään se muutama nappula, että päästään taas yli 16 kg.

Nukahtaminen oli ikiliikkujalle vähän vaikeaa. Raiku sinnitteli viimeiseen asti neljällä tassulla ja laski vain päätä alemmas kunnes kuono osui melkein lattiaan ja etutassut rupesivat taipumaan alas. Lopulta mä keikkasin sen kyljelleen makaamaan ja silti pää yritti pysyä ylhäällä :( Rai sai vielä pienen lisäannoksen ja sillä se simahti hyvin. Kyllä se vähän kuristi kurkkua katsoa sitä niin elottomana ja vetelänä. Siinä vaiheessa kun Rai aseteltiin pöydälle patjan päälle, mun jalat rupesivat tärisemään. Pessimisti ei taaskaan pety, mutta luojan kiitos sain hengähtää jokaisen otoksen jälkeen, kun kuva kuvalta kaikki näytti puhtaalta.

Heräillessä Raikulla kesti vähän aikaa, mutta kun pää rupesi nousemaan niin loppukin sujui vauhdilla. Rai sai heräillä parin tunnin ajan ihan rauhassa, kun odoteltiin samalla sisarusten tuloksia. Aina välillä se haahuili mun perässä, kävi nuuhkuttelemassa ruokasäkkejä ja herkkuja ja laahusti ihmisten luona rapsuteltavana. Aina sellaiset 5 min toimintaa ja puoli tuntia koomanukkumista ;)

Alustavasti kaikki kuvat näyttivät siis puhtailta ja voidaan jatkaa harrastamista hyvillä mielin :) Mun henkinen vapina taitaa jatkua kuitenkin sinne asti, kun saadaan viralliset tulokset ja myöhemmin tänä vuonna peilataan silmät.

Illalla Raiku sai jatkaa nukkumista kotona, mutta kyllä se siinä yhdeksän aikaan rupesi tuomaan leluja mun viereen ja nähtiin ekat spontaanit pomput pitkästä aikaa. Rai sai puolikkaan iltaruoan pienen tottistelun kautta ja ahneella ja nälkäisellä junnulla oli aika samanlainen fiilis mitä normaalistikin ;) Ja sivuhuomio: ei ollut tarkoitus treenailla sen kummemmin mitään, mutta kun tuo napitti niin nätisti kontaktia ja kerjäsi tekemistä niin sorruin ihan pieneen seuraamispätkään, maahanmenoon, seisomiseen jne. Huups :) Tira sai tehdä luoksetulon stopin eteisessä (takapalkkana iltaruoka) ja meidän parketti itki taas vähän aikaa, kun Tira iski jarrut päälle. No, meidän talosta kyllä näkee täällä asuvan koiria.....

Alla tyttöjen synttärikuvia. Tiran synttärit (6v.) olivat jo 8.4. mutta toistaiseksi vain fb:ssä on ollut kuva sankarista.. Ja Raikuhan täytti 1v. 24.5.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti