Sivut

lauantai 24. marraskuuta 2012

Lauantaina mulla oli ihan kooma-olo. Pikkuhiljaa rytmi muuttuu taas tähän tappovaiheeseen ja joulukuu menee varmaan ihan silmät ristissä. Hyvää harjoittelua jo nyt sitä varten!

Mun väsymys näkyi taas kaikessa mitä tehtiin. Skippasin aamun metsälenkin ja mentiinkin äidille aamupalalle (kahvia!!) ja sieltä suoraan treeneihin. Agissa tehtiin ekana irtoamista pienellä radanpätkällä (aita, aita, putki, aita, aita). Lyhyesti ja tiivistettynä: Raikulle oli vaikeaa irrota putkeen kahden aidan takaa, vaikka seisoin metrin päässä putkesta. Helpotin sille niin saatiin onnistumisia eli otettiin ihan ensimmäisen aidan edestä (Rai meni siis yhden aidan läpi). Putken jälkeisissä aidoissa ei ollut suuria ongelmia.

Treenien varsinainen teema oli kontaktit. Sama tiivistys jatkuu: periaatteessa Rai ymmärtää kontaktien idean ja tekee ihan ok suorituksia. Löytyi sieltä kuitenkin kivasti viilattavaa eli Rain päätä/katsetta pitäisi saada kohdistettua pois musta. Nyt Raiku hakee tosi paljon mun paikkaa ja odottaa ohjeita/palkkaa napittaen mua. Pirun katsekontakti :D A:n kontaktilla saatiin nätimpi suoritus ja kun tehtiin vielä myöhemmin kahdestaan niin näytti jo paremmalta. Ihanaa, mutta niin tarpeellista pilkunviilausta!

Lopussa otettiin vielä pientä valssitreeniä ja keppejä. Valssaukset olivat ihan ok, kai. Itse varmaan sähelsin jotain, mutta vedetään sekin väsymyksen piikkiin. Kepit menivät hyvin, Raiku lähti tosi nätisti, ei yrittänyt kiertää kertaakaan ja irtosi nätisti kummaltakin puolelta (seisoin siis keppien päässä sillä välin kun R pujotteli itse namikupille). Jees!

Tuttuun tapaan mentiin treenien jälkeen pienelle riehumislenkille Hopun, Nessan ja Pihkan kanssa ja sieltä suoraan äidille syömään, loistava palvelu :)

Lauantaina Raikku ja sisarukset täyttivät 6kk. Pieni treenien/muun elämän tilannekatsaus on tekeillä, mutta kuten jo aikaisemmin tuli selväksi niin olen ollut aika puhki ja aikataulut kiristyvät entisestään. Yritän saada julkaistua sen ennen 7kk postausta ;)

Loppuun kiireessä otettu kasvukuva, tästäkin voisi ottaa paremman version.

6kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti