Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Kisakuume!

Tänään käytiin koirien kanssa shoppailemassa! Raiku pääsi mun mukana Mustiin ja Mirriin ja Tira sai istua autossa :) Pääsi Tirakin kyllä pyörähtämään kaupassa myyjien toiveesta, koska toisella heistä oli 12-viikkoinen berninpentu. Tira oli tosi kohtelias, tutki lähinnä hyllyjä ja kuolasi herkkukaappia, mainostin siinä samalla meidän alajaostoa ja erinomaista tokoryhmää johon mun nuuhkukin kuuluu, juu-u... Raiku oli kaupassa tosi reipas, syöksyi ensimmäisenä myyjien syliin ja tassutteli mun perässä tutkimaan valikoimaa. Pantoja sovitellessa pentu rupesi kuitenkin turhautumaan ja vikisi levottomasti, pannat valikoituivat periaatteella että ehkä ne joskus menevät :D Samaten mukaan tarttui pitkä ja ohut nylonremmi ja uusi lelu (samanlainen Skinneez mitä Hoppu ja Raiku retuuttivat eilen yhdessä, Raiku tykkää kauheasti myös Tiran Skinneezistä mutta siitä on mennyt vingut rikki jo aikoja sitten).

Päivän pohdinta on sitten Tira ja avoin luokka. Nää on taas näitä mun nerokkaita ajatuksia joita saan katua myöhemmin. Syyskuun puolessa välissä olisi meidän "oma" tokokoe ja tuli ilmoitus että sinne mahtuisi vielä. Eka ajatus oli et jee, sinne mennään, mutta on mulla sen verran vielä järkeä tajutakseni ettei mitenkään saada rakennettua paikallamakuuta kuukaudessa. Isompi kysymys on se, jos yritettäisiin myöhemmin tänä vuonna. Kuitenkin mun usko koko liikkeeseen on murentunut ihan kokonaan osittain siksi, kun ei olla treenattu sitä! :D Ehdottomasti mun inhokkiliike! (Tästä muuten seuraava ajatus oli mennä syyskuun kokeeseen ja skipata suosiolla paikallamakuu, mutta mitä järkeä?) Käytiin kuitenkin lentiskentällä katsomassa ihan huvin vuoksi miltä liikkeet näyttävät, edellisen kerran oltiin tokotreeneissä blogin merkintöjen mukaan maalis-huhtikuussa?! Kevät meni aksatessa :D

Paikallamakuu: Ei mitään piiloyritystä, jätin Tiran makaamaan remmi tolpassa kiinni. Jäi nätisti, mutta parin minuutin päästä nousi ylös haukkumaan jollekin rotikalle. Helkutin piski, en tiedä mistä satunnainen koirainho taas johtuu. Jätin uudestaan ja nyt pysyi, palasin takaisin namittamaan kun toinen koira käveli Tiran takana kadulla.

Seuraaminen: Löysää alkuun, oltiin pienellä kentällä eikä siinä mahtunut ottamaan pitkää suoraa. Korjattavissa.

Liikkeestä maahanmeno: Aika nopea.

Luoksetulo: Pysähdys parempi mitä odotin. Sivulletulo löysä koska tilaa oli niin vähän.

Liikkeestä seisominen: Nopea!

Nouto: Mulla oli Raiku oikeassa kainalossa, tarvitsi kaksi tai kolme käskyä lähtöön ja varmistin palautuksen sivulletulokäskyllä, irrotti nätisti. Toisella kerralla oli jo aika hyvä, vauhtia olisi tietysti voinut olla lisää mutta matkakaan ei ollut kovin pitkä.

Kaket: Matkaa n. kuusi metriä, vaihdot tosi nätit.

Hyppyä ei voitu ottaa, mutta ei siinä pitäisi olla isoja ongelmia. Kaikki muu tuntuu olevan pienen paikkailun jälkeen ok paitsi se paikallamakuu. Ehkä pitäisi raahautua joskus Tiran kanssa treeneihin?

Tiran ollessa paikallamakuussa leikin Raikun kanssa eka Skinneezillä ja vaihdoin lennosta köysivetoleluun. Tosi näppärä vaihto! Raikulla oli taas taistelupäivä, reippaasti jaksoi repiä lelua, vaikka viereisestä leikkipuistosta kuului lasten ääniä ja Tira makasi viiden metrin päässä. Pari eteentuloa, perusasentoa ja istumista, ihan hyviä. Istumisessa oli vähän malttamaton, mutta muisti lopulta ideaa. Tiran treenatessa Rai oli kiinni samassa tolpassa, annoin sille eka puuhailtavaksi pienen purutikun mutta toihan nielaisi sen minuutissa! Piti taas kaunista rääkymistä, kokeilin ärähtää kun possuili kunnolla, mutta ei tehonnut juuri yhtään. Pienen hiljaisen hetken jälkeen nappasin tosiaan Raikun mukaan, sai kököttää mun kainalossa kun Tira puuhaili. Odottamista pitäisi harjoitella lisää.

Mä haluan kisaamaan! Miksei mun koirat ole valmiita?

Paimenrulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti